Havva01 Merhaba sevgili anneler bebeğim için odasına şifonyer almayı istiyorum kıyafetleri için baya araştırdım ama hoş birşey bulamadım sizler aldınız mı tavsiye edeceğiniz varmı acaba tüm oda kurmayı düşünmüyorum odamız ufak biraz o bakımdan sadece beşik ve şifonyer planlıyorum alanlar veyada araştırıp bulan varsa bilgi verirse çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim 😍🐣💖
sntn Havva01 ıkeaya bakmanızı öneririm öyle tek şifonyer bulmak biraz zor oluyor çünkü biz ıkeadan aldık ben kendi yatak odamı da ıkeadan almıştım ve gayet memnunum
hanibazen sntn Havva01 aynen ben de şunu aldım ikeadan. Kulpları değiştirilip bebek odasına daha uygun hale de getirilebilir.
Gigy Havva01 biz de böyle düşünüyoruz, şifonyer,beşik ,sallanan koltuk ve dekoratif ürünler ,benim sifonyeri ikeadan düşünüyorum,bol çekmeceli olan 🙈çok hoşuma gidiyor kilolarını ahşap olarak değiştireceğim odamıza da tam uyacak 😍
Deniz1634 Oykuaygun dolap büyük olup çok yer kaplar dolabı bilmem ama sifonyer bayağı iş görür diye düşünüyorum ben kendi odamdaki sifonyerimi kullanicam kızım için yeni almayı bile düşünmüyorum evim küçük zaten dolap sığmaz asılacak eşyalarınida oğlanların gardrop u büyük onun bir tarafini da ona ayiricaz konuştuk abilerle
Beyzan Oykuaygun bebeğin cinsiyetine de bağlı olabilir ama benim oğlum Mart ayında doğdu 4 çekmeceli ve enli bir sifonyerim vardı direk onun içine düzenleyiciler aldım. Çıtçıtlı badileri çoraplari hep o göz göz düzenleyiciye koydum. Bana yeterli geldi özellikle erkek bebek için asılacak çok kıyafet olmuyor ben bebek giyiminde rahatlığa önem verdiğim için öyle gömlek vs pek almadım bir iki tane hediye geldi onu da kendi dolabima astım. Simdj oğlum 2 yaşına geldi artık kıyafetlerin sayısı arttı boyutu arttı montlari filan oldu simdi yeni yeni dolap alma ihtiyacı duymaya başladım. İkinci bebeğime Hamileyim bir dolap alacağım sifonyerle beraber kullanacağım.
[silindi] Havva01 ben genc odası almıştım onun parçaları daha büyük oluyo 5li çekmece cok kullanışlı oluyo şifonyer sanırım o gardıropta işine yarar almak istersen ben en cok ikisini kullanıyorum
Esmaaaa_15 Havva01 ben sifonyer aldım n11den 400 liraya yakın bi fiyatı var hem uygun hem dar olmasın istedim bunu buldum beğendim ben tavsiye ederim garajhome mağaza adi
Havva01 Esmaaaa_15 n11 ürünleri pek güzel gelmiyor diyorlar memnun kaldın mı defo vs varmı resim varsa atma imkanın varmı
hanibazen Melo24_ HAUGA 6 çekmeceli şifonyer olarak geçiyo. Gri rengi de çok güzel 🤤 benim odam küçük diye beyaz aldım
Mom089 Havva01 ikea malm şifonyer çok kullanışlı ve içi inanılmaz geniş :) beyaz ahşap ve siyah rengi mevcut
Melo24_ hanibazen Teşekkür ederim. Benim aklımda hemnes vardı aslında ama bu da güzel ve daha uygunmuş fiyatı 😊
nisotti Ikea cok pahali. Vivense ,hepsiburada gibi sitelerde 400-500 e ikea benzeri coook model var. oralara bakmanizi oneririm. Ikeadaki dolaplara baktim cok da kaliteli degiller ne yazikki.
Mom089 nisotti eğer vivenseden birşey almadıysanız lütfen alırken dikkat edin🙏🏻 biz çok mağdur olduk, dolap almıştık çok kalitesizdi.. vivensenin vivense collection serisi güzel diğerler vivensenin değil farklı markalardan alıp satıyorlar 🙏🏻 eğer almadıysanız aklınızda bulunsun🌸
tnc35 Ben hepsiburadadan 4 kapılı dolap aldım,ona bile anca sığdı eşyaları. 2 raf,2 çekmece,2 ayrı askılığı var. Ben kıyafetlerin hepsini katlamak istemediğim için böyle aldım. Sizde öyle düşünün eşyasının durumuna göre şifonyer veya dolap tercih edin bence 😊