AysenO Zehraaa98 ya bilmiyorum ki sadece öyle hissettim işte heyecanlıyım bian önce ayaklarını hissetsem 😇
minikfare1 AysenO sadece ayak değil baş popo hepsini hissedersiniz merak etmeyin sonra geceleri uyutmaz 😂
esengl_ AysenO olabilir canım sen şimdi hep karnını dinlediğin için bağırsak hareketlerini öyle saniyorsun çünkü çok erken henüz 🤗
3851 mrv_b bende 22+6 haftaligim hala asagida pot pit vuruyo ne zaman kipir kipir olcak acaba babasida cok merak edio hissetmek istio ama nafile galiba erken daha
Krizantem_ AysenO Ben ilk 16 da hissettim, zayıf hamile kaldığım için belki erken hissetmiş olabilirim doktorum da 17 de hissedersin demişti bana ,çoğu kişi ilk hamilelikte 20 itibarı ile hissediyormuş. Ama 12 de olacağını sanmıyorum belki 2. Gebelikse….
Mom046 Krizantem_ Bende zayıftım 16+5 de kıpırtıları hissettim o süreçler zaten normal ama 11-14 arası cok zor yani. Aslında biraz düşünülse mümkün olmadığı bariz belli.
Merve43 AysenO 19. 20. Haftaya gelince farkı görüceksiniz suankuler çoğunlukla kas seğirmedi bağırsak hareketi sağlıcakla kucağınıza alin insallah