Roserain Bugün doktor kontrolünde doktor bebeğin hala dönmediğini söyledi bu haftalarda olup da benim gibi olanlar var mı acaba ?birde dönmesi için neler yapabiliriz
Canimkizim2019 Roserain ilk gebelikte zor ama ikinci genelikte döner demişti doktorum benimde 37 haftada dönmüştü
Seherkaraca Roserain bende 36 haftalığım bebeğim dönmemiş dün doktora gitmiştim, çok küçük bi ihtimal dedi doktor, sezeryan görünüyor bize de
sulexx Roserain ben de 35+4 um dun kontrolum vardi bebegim hala ters🥺kafasi hep sag tarafimda donmeyecek galiba bu gidisle. Normal olsun cok istiyordum ama nasip galiba biraz da.. donmesi icin bisey yapilabiliyor mu hic bilmiyorum 🤷♀️
Tugizzz Roserain doktorum bana sol tarafa yatarak sağ bacağını 45 derecelik açıyla havaya kaldır dedi Bebeğin başı aşağı döner ben 34. Haftadayım şimdiden başladım
Kzyseda Merhabalar, benimde 33 de falan dönmedi dedi doktorum. Kutup ayısı pozisyonu yapmamı önerdi. Her gün kendimi yormadan 2-3 sefer 30 ar sn falan yaptım. 1 hafta sonra döndüğunu söyledi. Bi doktorunuza danışıp pozisyonu sorabilirsiniz.
busbusssss Roserain benim ilk gebeliğimde neler denediysem dönmedi sezeryana gün verildi o günün gecesi suyum sancım geldi bi umut dönmüştür dedim dönmemiş sezeryan oldum. Hakkınızda hayırlısı olsun 🌸