Purpura26 Basakgul İlk çocuk canım sağlıklı olsun dedik hep cinsiyeti önemli değildi ama kız kıyafetleri daha tatlı tatlı geliyordu 😃
Basakgul Purpura26 Ben hep çikolata yiyip gidiyorum gerçekten de hareketleniyorlar ama 😁🌺 benim de ilk hep kız hissediyorum.Sağlıkla gelsinler inşallah 🌺
1anneadayii Ferihan Hadi hayırlısı siz daha öndesiniz benden önce öğrenirsiniz :) sağlıklı sıhhatli olsunlar da cinsiyet önemli değil ama insan merak ediyor yine de :)
Ayseguldemir Purpura26 canım sen bacak arasını görmüşsün ya, seninki de böyle mi görünüyordu ? Bu geçen hafta 11 haftalık görüntüsü videodan durdurup çekmiştim bacak arası dolu gibi geldi bana benziyor mu seninkine 🐣 https://hizliresim.com/88Py2J
Purpura26 Ayseguldemir Daha yakındı ve direk pipiyi gösterdi canım doktor bu görüntü de ama evet sanki dolu gibi duruyor ne zaman gideceksin büyük ihtimalle öğrenirsin 😃
Ayseguldemir Purpura26 dün gittim 2li tarama için ama tahminde bulunmadı 14. hafta belli olur dedi. Ama ben gönlümden kız geçse de erkek hissettim hep ve öyle gibi görünüyor 😁
Purpura26 Ayseguldemir Yaa ilk çocuk zaten kız erkek fark etmez sağlıklı eksiksiz olsun da 😃 sonuçların ne zaman çıkıcak? Benim 15 gün sonra gel tekrar ultrasonda bakıcaz hemde test sonuçları çıkar dedi
Ayseguldemir Purpura26 aynen öyle sağlıklı olsunlar yeter 🙏🏼 Sonuçlar bir hafta 10 günde çıkar dediler haftaya tekrar gidicem yani 😁 her hafta bi bahaneyle gidiyorum bakalım 🙄
Purpura26 Ayseguldemir Ense kalınlığı kaç çıktı acaba senin söyledimi doktor? Benim 0.9 mm çıkmış. Ay gidelim görelim yeterki bebekleri 😃
Ayseguldemir Purpura26 1.2 mm çıktı benimki de. Gün sayıyorum görmek için valla her seferinde 😍 sonuçlar çıkınca haberleşiriz yine temiz çıkacak inşallah bebişlerimiz 🙏🏼🌸