Rojbinizgi35 Iraz anladım canm ama onlarında biraz anlayışlı olması lazım eşimin annesi babası da bende kalıyor kısa süreliğine eşim ikisinide oturma odasına koyuyor çıkmayın dolanmayin ortalıkta diyor ee haliyle onlarda anlıyorlar
Rojbinizgi35 Neslihanaras o açıdan çok şanslıyım ki hicbirzaman beni annesi babası dahi olsa laf soyletmiyor aksine o annesiyle konuşuyor duşa girecez biz babamı salma gezmesin ortalıkta diye
Gulsen4224 Neslihanaras alıştım artık cnm napıyım kuaföre gitmem kendim almaya alıştığıma kolay geliyor artık 🙈
Ssmzsh Neslihanaras 38olcam bende bu durumda kendim eğilip ağda yapamıyorum kuaförden çekiniyorum malum hastalık var e doğum sonrasında dikiş olabilir Gene temiz olması lazım doğumdan çok düşündüğüm konu kişisel temizliğim🤭
Ssmzsh Neslihanaras eşim söyledi sağ olsun yapayım diyede utandım annem geldi oda var bakalım halledeceğim mecbur utanması olmaz bu işin ama napalım 🤷🏼♀️☺️
Rojbinizgi35 Alfabetaa valla bende öyle diyordum ama ben demeden o diyor temiz ol bişey olur Allah korusun aniden doğuma alırlar diye
BurcuLice Neslihanaras ben kuaföre gidicem gibi gözükür yoksa bende yapamıyorum tüt dökücüde yasakmış hamilelik döneminde hiç uğraşmaya gerek yok benim olduğum yerde 80 tl komple ağda ben temiz bir yer bulup kuaföre gidicem
Tuba18 Ayseguldt benimde geldi maalesef özel bölgem lazer zamanı bitmişti lazerli bırakınca eski haline döndü
Kaderimm Ayseguldt yani hormonlara bağlı geldi tabi cnm zaten tamamen bitmemişti hatta boyutları daha da uzun hal aldı ama hiç yoktan zayıf yapidalar alırken çok acimiyor
xserifebl aysenurksgl Venüs gillette bende kullanıyorum canım. Mor lavantalı olan. Ama benimkini geç çıkarıyor. Ben hamileliğimden önce hep ağda ile alıyordum. Hamileliğimde mecbur jiletle almaya başladım. Mor Venüs gillette çok güzel tavsiye ederim.
FatRam_1703 Neslihanaras Eşim hamileliğimi öğrendiğim günden beri o yapıyor temizliğimi.🙈 Venüs’ün kadın jiletleri var onları kullanıyorum 🤷🏻♀️ Agdaya bı defa kendi düğünümde gittim o kadar çok canım yanar diye gidemiyorum şimdi 🤦🏻♀️