Sssevgiii güzel geçti ebemde iyiydi onların yönlendirmesini dinledim kolay güzel oldu ama ben doğum yapacağım gün bile hareketliydim hep pilates yaptım çarşamba kontrole gitmiştim çatı da o gün bakılmıştı açıklığım vardı cuma günüde düzensiz sancım var diye yazdım çağırdı kontrole meğersem doğum başlamış doğuruyosun sen dedi ben şok😅 hafif sancım vardı şiddetli değildi. Sonra yatış falan ebe kontrol etti suyu patlattı orda başladı sancılar işte Allah herkesin yardımcısı olsun o sancı geldiğinde çömelip popoyu sağ sola yapıyosun kolaylaştırıyo doğumu ben baya yaptım öyle yürüyüşte yaptım odada sonra zaten ıkınma hissin geliyo ki acaba nasıl anlarım onu derken gerçekten anlıyosun hiç anlamam diye düşünme anlaşılıyor. O ıkınma hissinde çağırıyolar doktoru işte geliyo güzelce dinledin mi hem doktorun hem senin hem bebek için kolay olur. Benim açıklığım tam oldu epidural istedim ama açıklık fazlaydı doğum başlamıştı ebem yaparız dedi ama sedat hocam yaptırtmadı. Kesisiz olacaktı geldi doktor ıkınmalar başladı kontrol ediyo kesisiz olsun gidiyorum ben dedi ebeye de hareketler yaptır öyle çağır dedi ama benim bacaklar çömelse kalır kalkamazdım yorulmuştum ama keşke o kadar durmuşken biraz daha dayansaydım kesim oldu içten kaç dikiş söylemiyolar saymıyolar zaten de dışarıdan da 3 dikiş var öyle çok kesi dikiş olmadı canım.