Meva_54 Sssevgiii aynen bu doğum isleri supriz oluyo .. ama her zaman hayırlısı neyse o şekilde olsun 😇
Aysbrk Sssevgiii teşekkürler canım. Bebek Yoğun bakım olmadığını okudum bir yorumda bu konuda bilginiz var mı acaba 😥
Aysbrk Meva_54 doğru canım nelerin fyatları artmadıkii😅 onları da bekliyorduk zaten. Ben ssvd yapmak istediğim için doktor arayışındayım ondan ötürü soruyorum beyhekimde sevilay hanım var
Sssevgiii Aysbrk malesef doğru yenidoğan yoğun bakımı yok keşke olsa bu yüzden malesef tercih edemicem ben orayı
Sssevgiii Meva_54 doğumu hastanenin doktoru yaptırıyorsa almıyorlar çünkü doğum fiyatında herşey içinde dahil oluyor diye biliyorum
Babymomannesi Meva_54 kuvez için şöyle bişey var yenidoğan için hangi hastane olursa olsun 1 ay ücretsiz
Meva_54 Sssevgiii Aaaaa ille kendi doktrlarimi olucak yani .. aslında bence saçma .. sonuçta aynı parayı alıyorlar öyle degilmi ..🤷♀️
Sssevgiii Meva_54 valla canım sen yinede hastaneyle bi görüş illaki daha doğru bi bilgi verirler medar biraz paracı bi hastane çünkü🤦🏼♀️
Sssevgiii Meva_54 ama güzel düşün güzel olsun inşallah sağlıkla kavuşursunuzda gerek kalmaz küveze felan☺️
Meva_54 Sssevgiii Ay evet haklisin .. inşallah yeterki vaktinde saatinde olsunlar da ..😇 ne bileyim şimdi dikisli oldugum için her ihtimali dusunuyo insan🤷♀️
Sssevgiii Meva_54 serklaj var sanırım yine de kötü düşünme önlem alınmış zaten doktorumuzda gayet tecrübeli içini ferah tut☺️
Sssevgiii Meva_54 iremmm-96 Kızlar sizde vitamin olarak regenesis max mı kullanıyorsunuz doktorumuz aynı ya