Kubra_rgd 19+5 oğlumun hareketlerini hissetmeye başladım ☺ Böyle sakız patlatırmış gibi hahaha ☺😂 siz kaçıncı haftada hissettiniz bu gibi durumlari ☺
Kbrazcan Kubra_rgd ay 19+3 daha tam anlayamıyorum oluyor bişeyler ama😂😂 belki iki güne bizimkide daha güçlü olur😍
Kubra_rgd Deletedmom15257 Allahim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah ☺ Detaylı ultrason hakkinda bilginiz var mi? Cuma günü randevum var ama hic bi fikrim yok hakkinda
Deletedmom15257 Kubra_rgd cnm bagabandi bebegin bütün organlarına korkma inşallah bisi yokk inan o an kalo carpintisindan oluyordum bebekte stresten hareket etmiyordu sen yapma öncelikle boll çikolata ve meyvesuyu iç bak haraket etsin ki guz3l baksınlar 😍😘
Kubra_rgd Semaomer insallah gelisimi güzeldir 😒 sigara yuzunden cok korkuyorum aslinda bisey soylerler diye 😔
BaharCihangir 17 haftadayım bi hareketler var ama anlayamıyorum bebiş mi baska sey mi ilk hamileliğim 😂😂
Kubra_rgd BaharCihangir bende en basta oyle diyodum ama 2 3 saatte bi yapinca tamam dedim bebek yapiyor bunu ☺ Boyle ne biliyim sakiz patlamasi gibi değişik bisey ☺ Bide gobegimin alt kisminda olunca emin oldum bebekten ☺
Esra___ Kubra_rgd ben de bugün 16 haftalık oldum dün kasığımda seyirme gibi 2 defa arka arkaya hissettim çok kısaydı bebeğim olduğunu düşünüyorum 😊 çok heyecanlandım bağırsak hareketi öyle olmaz herhalde 😂
Kubra_rgd Esra___ Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin hepimize ☺ En azindan var olduğunu biliyoruz ha biraz geç olsun hareketleri beklerim ☺
Birgulbasegmez2 Kubra_rgd kalp atışı gibi hissediyorum canım bende öyle oynama gibi değilde ona biraz daha zaman var 26 ekim doğumum 😊
Kubra_rgd Birgulbasegmez2 yok ilk gebeliğim ☺ Gerek olmadikca sezeryan istemiyorum aslinda ama normaldende korkuyorum 😏
Birgulbasegmez2 Kubra_rgd canım inş normal yaparsın korkma Allah yardım ediyor 🙏🏻benim sezeryan olucak ikinci bebeğim