Kadriyekrc Sevgili anneler , doğum yaklaştıkça bebeğin kıyafetlerini yıkamak için kullanılacak Sabun tozu , deterjan , bez vs hangisini tavsiye edersiniz. Hangi marka daha iyi veya hangi ürünü kullanmak bebek için daha güvenli olur ??
Ozgecaann Kadriyekrc ben dalan diye bir marka aldım %100 zeytinyağından üretilmiş 1 kg 15₺ dalin yumuşatıcı aldım hacı şakir alıcaktım arkadaşım bundan çok memnun kalmış
bebekkaradag Kadriyekrc Toz ilaç olarak Dalan Roxy Matik almayı düşünüyorum. Bez ve ıslak mendil ise Sleepy tercih edeceğiz.
Tugba9109 Kadriyekrc 37 haftaligiz biz . Ben bebeğimin bütün eşyalarını dalan roxy matikle yıkadım . Çokta güzel kokuyor mis gibi . Koku takındım var da 😑🙈
[silindi] Kadriyekrc Kadriyekrc Sabun tozu dalan roxy matik aldım tüm kıyafetlerini yıkadım hafif bi kokusu var rahatsız edici değil. Islak mendil olarak Huggies yeni doğan aldım sanki pamuğu suya batırıp çıkarmış gibi ne bi koku nede yakıcılığı var (gözlerimi silerek denedim). Ama popişine baby&me temizleme pamuğu kullanıcım. Bez de sleepy kullanan arklarım memnun old için onu önerdi ondan aldım. Bebiş olunca hepsini denemiş olacağım inş hepsini sağlıkla kullanırız 💙
Demir Tugba9109 Yumuşatıcı gibi mi kokuyor peki? Bende aksine kokusu olmasın doğal olsun,bebeğimin solunum yollarını etkilemesin istiyorum.Eğer kokusu yoğunsa almaktan vazgeçeyim.
Sedacengiz Deterjan unı baby ( yıkadım çok memnun kaldım) ıslak mendil unı baby❤ Bez olarak slepy alacaktım fakat eşimin abisi medikalci çok şikayet geliyormuş sızdırdığına dair, bende prima aldım❤ Yeni doğan olan. Stoklamadık belki sevmez popişi😬 diğer şampuanları ise dalin be unı baby. Bakım kremi yağı pişik kremi herşeyi de dalin🐣🐥
Tugba9109 Demir çok ağır şekilde kokmuyor . Hani kokusunu nasıl tarif etsem böyle bi çiçek bahçesine girersiniz kokusu içinizi çok ferahlatır ya öyle.
YagmurAnnesi Demir Cesitleri var. Ben beyaz sabunlu olanini almistim. Onda oyle abartacak bir koku yok
Lily Çamaşırlarını hacışakir sabun tozuyla yıkadım baby and me almıştım ama aile dostumuz çocuk doktoru ve kesinlikle kokulu bişey almamamı söyledi özellikle dalin unibaby gibi kozmetik kimya olarak geçen ürünleri asla kullanma dedi o yüzden aldığım baby and me ürünlerini kendi çamaşırlarıma kullanıp bitirdim😂 şampuanını mustela aldım losyon babe bez prima. Islak mendil kullanmıcam pamuk ve suyla temizlicem hatta mümkün olduğunca yıkıcam popişini😍 pişik kremi olarak da penaten kullanıcam.
zuura Kadriyekrc toz deterjanlar makinenin borusuna zamanla tortu halinde birikiyormus pek onermiyorlar bende tamamen organik olan moms green (yesil anne) markasini tercih ettim. ayrica kokulu yumusatici tavsiye edilmiyor ; cunku bebeklerin solunum yollari cok hassas ve alerji yapabilirmis