Elifkylc mercimeginanne mercimeginanne bende bu ay gezdim amasya ya falan gittik ama günüm yaklaştıkca gerilmeye başladım çünkü adetime 12-13 gün kala adet ağrılarım başladı niye dedim acaba
mercimeginanne Elifkylc belki yumurtalarının çatlamasıdır ağrılarının nedeni. Hayırlsıı olsun inşallah
Elifkylc kardelen214 erken gebelik testi yok burası küçük bir yer merkez 20 km uzakta cuma günü sağlık ocağında kan vermeyi düşünüyorum umarım vardır
Elifkylc kardelen214 elim de kalmadı maalesef bitti göğüsüm ağrıyor evet ve yumuşak normalde ağrıyınca sert olur
Elifkylc mercimeginanne yumurtlama geçeli çok oldu doktora gösterdim ilişki günü verdi yaptık hala ağrım var
ktlu_shyla Elifkylc bazı şeyler için acele etmemek gerekir tatlım kaç yıllık evlisin eğer bi korkun bi şüphen varsa dr a git
Elifkylc ktlu_shyla 4-5 ay oldu evleneli korkum yok çok doktora gittim bu ay doktor kontrolu altın da ilişki yaşadık bu ay yoksa bilmiyorum ama eşim gitmemek için çabalıyor
ktlu_shyla Elifkylc daha çok yeni evlisiniz aşkım ya neden acele diyosun bence etme biraz oluruna bırak bnm fikrim bu tabi en iyisini sen bilirsin😉
ftmaslhn01 Elifkylc canm 1 seneden önce doktorlar pek önemsemiyor zaten. Sende çok kafana takma ne zaman takmazsan rahat bırakırsan o zaman oluyor ☺️Daha 4 5 aylık evlisiniz zaten Allah en kısa zamanda nasip etsin
Sabihanur1 Elifkylc 4-5 ay mı 😳canım öyle bahsetmişşinkğ bu ayda olmazsa eşimi doktora getircem falan kusura bakma baya kaç senelik evlisin zannettim. Daha yaş 22 ne bu acele oluruna bırak
Elifkylc ktlu_shyla bende ilk istemedim eşim istedi şimdi ben üsteliyorum onun umrunda değill kaç kere doktora gittim sorun yok hamile kalmamak için çabalaman lazım senin dedi eşim kontrol ettirmek istemiyor kendisini ama
Elifkylc ftmaslhn01 aslında geçen sene ocak ayında evlendik eylülde düğün oldu o zamandan beri düşünüyoruz yapıyoruz abla
Elifkylc Sabihanur1 ocak ayında evlendik düğün eylül de oldu abla ondan diyorum aslında 1 yıl olmak üzere herkes baskı yapıyorum yoruldum artıkk