Snmhsn Kızlar beşik alacağım doğuma 1 ay kaldı ve Heyner beşikte karar kıldım kullanan var mı nerden aldınız memnunmusunuz 🙄
Burcin-98 Snmhsn bende sipariş verdim kargodaymış inşallah güzel cıkar arkadaşım kullanıyordu memnun kaldığını söylemişti bende o yüzden heyner tercih ettim şans bakalım nasıl cıkcak😊
Busraozel Snmhsn ben 7in 1 olanından aldım çok memnunum şuan yuvarlak ve alt açma şekliyle kurduk bebeğimiz henüz gelmedi bakalım ☺️ https://imgyukle.com/i/afQEZ0
Busraveminisi1 Snmhsn Hepsiburada dan aldım canımkurduk ama henüz kullanmadık ben beğendim eşim de kaliteli olduğunu söyledi
Ayse10 Snmhsn biz de trendyoldan heyner firmasından aldık kurduk çok da minnoş🥰 henüz kullanmadık alırsanız tekerlekli olanından alın daha rahat olacak bence zaten tekerlekler sabitleniyor,biz memnunuz şimdilik… geldiğinde kontrol edersiniz zaten de biz açtığımızda 2 tane vidası eksikti iletişime geçtik hemen kargoya verdiler ilgililer yani o da aklınızda olsun.
Snmhsn Burcin-98 siz nereden sipariş verdiniz ve ne kadara ben şimdi yetkili servis numarasıyla konustum trendyoldan daha avantajlı dedi baya tatmin etti söyledikleri yarın sipariş vermeyi düşünüyorum şans artık
Snmhsn Busraozel bunun boyutlarına bakmadım ama küçük geldi gözüme 4-5 yaşa kadar kullanabilsin istiyorum
Busraozel Snmhsn yalnız bu 7 farklı şekildr kullanılabiliyor 😁 yani 8 yaşa kadar kullanabilceğiniz kademeleri var 😃
Mom3 Ben aldım 5 yaşa kadar 3 kademeli ,biri sallanırken ses çıkarıyor mu diye sormuştu çıkarıyomus,ben saklamayı dusunmedigim 8cin bakmadım,ama güzel kurlumu falan kolay
Susaminannesiii Snmhsn en uygun fiyat instagram sayfaları. Ben gidip anakrada magazasından aldım o sekilde hatta dahada uyguna geldi kargo bedelinide düştüler. Biz kurduk bekledigimden büyük hatta 120*60beyaz renk aldım. Tatlı bence
btlslymn Ankarada olanlar Sitelerde yeri biz de sipariş verdikten sonra öğrendik 😊Ben kendi sitesinden alacaktım trendyola indirime girince oradan aldım gayet ilgililer çok çabuk geldi.Set halinde almıştım ama tek sorun yatağı sünger ilerleyen süreçte değiştireceğim ve örtüleri çıkmıyor alırken bunları göz önünde bulundurun derimm
Snmhsn Hepinize cok teşekkür ederim kızlar yarın siparişi vereceğim trendyoldan suan tekerleklı olanları 750 tl uygun geldi bana inşallah bebeğim rahatla sever uyur 😊