Burcinisp88 Canimkizim2019 istanbul sıcak. Ben çıkıyorum. Soğukta da cıkmaya çalışıyorum ama daha doğru düzgün soğuk olmadı
Oziozi Canimkizim2019 burası çok sıcak ege kışları sıcak olmaya basladı mevsımlerı tam yaşıyamaz olduk kış gıbı degıl ya hatta ben sımdı yuruyuse cıkıyordum havalar guzel oldumu yururum hep genelde ☺️
Mumsyyy Nerdesiniz ki suan disarisi 20 derece burda, cok sicak bir hava var hic kış gibi degil gulluk guneslik
Burcinisp88 Canimkizim2019 bilmem ben 2 saat önce cıktım ılıktı hava 😀 ya da ben yanıyorum bilemedim 😀
Mutlubirannee Canimkizim2019 Sıkıca giyinin, temiz hava çok iyi gelir. Hiç çıkamıyorsanız pilates topunda hareket yapın
Oykuaygun Canimkizim2019 izmirdeyim ya aşırı sıcak terledim resmen. Hakkımızda hayırlısı valla hiç hayra alamet değil 🤷🏻♀️
Maviss1525 Canimkizim2019 Bitlisteyim hava buz daha yerde karlar duruyo ama az bi güneş görünce atıyorum kendimi dışarı yarım saatte yürüsem kardır 🙈
Bsmlh Valla hava buz olsa bıle ben yanıyorum üşümüyorum🙈😁 hormonlardan sanırım hergün virüs korkusu yürüyemesemde çıkıp az yürümeye calısıyorum