Mutlubirannee Umut00 Her akşam perine masajı, hafta sonlarıda sabah akşam. Bunu yaparsanız çatınıza bakıldığında acı hissetmessinizok etkisi var. Her akşam 15 pilates topunda hareket yapıyorum. Bol bol hurma okadar
Busraveminisi1 Umut00 bel kasık ağrısı var bugün de rahim ağzıma bıçak sokuyorlarmış gibi olmaya başladı kontrole gittik ne sancı var ne gelen doktor bir hafta daha bekleyelim gelmezse yatışını yaparız suni veririm dedi 39 hafta olmuşum
Gulsenela Mutlubirannee ben bu perine masajı nasıl yapılıyor bi anlamadım uyguluamalı göreceğimiz yer olsa keşke size dr mu gösterdi
Umut00 Busraveminisi1 canım kontrol de doktor henüz açılma yok dedi açılma olsun diye neler yapsam nst de sancı da çıkmıo
Busraveminisi1 Umut00 kuzum ben her gün açılmayı kolaylaştırıcı hareketlerle pilates yoga squat yürüyüş merdiven inip çıkma evde emekleme hareketi yapıyorum günde 2 bardak adaçayı 2 dilim ananas ve hurma yiyorum ne kadar etki edecek bilmiyorum 🤷🏼♀️
Umut00 Busraveminisi1 hurma ve yürüyüş yapıyorum da ada çayı da alıyım o zaman ananas ile bu kadar beklemişken sezaryen olsun istemiyorum🙏🐥
Busraveminisi1 Umut00 kesinlikle kuzu bende bu kadar çabaya sezeryan olsun istemem suni olsa bile kolaylaştırır diye düşünüyorum en azından şu hareketler yediklerimiz
Umut00 Busraveminisi1 inşallah kolay doğum olur hepimize 🙏 hurma da tek sayı 3 5 7 öyle yiyorum bakalım
Busraveminisi1 Umut00 evet bende tek sayı olmasına dikkat ediyorum yerken Rabbim kendiliğinden sağlıkla kolayca yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin😌🤲🏻♥️
LamiyaCetinkaya 39+2, kasıklarımda batma hissetmeye başladım dün gece, şimdi de hafif ağrılarım var ama zaten haftalardır bu tarz ağrılar olduğu için çok da garipsemiyorum🤷