Ccff3435 Merhaba bu ilacı kullanan varmı? 12+4 haftalık hamileyim ilk kez bugün kustum ve isal yaptı beni. Yarın sabaha randevu aldım dr gidicem ama sizlere de sormak istedim.
Ervasevgi Ccff3435 ben kullanamadım hicbir şekilde benim.zaten en başından beri bulantım var 36nci haftadayım en fazla 6 tane icebilmisimdir doktorum kızdı tekrar başladım ama yine bıraktım mümkün değil yani içemiyorum
Ccff3435 Ervasevgi benimde 5-6 :) söylemişti ama kabızlık yada ishal yapabilir diye bende bulantı da yaptı bugüne kadar hiçbişeyim yoktu. Eğer belirti olursa değiştirirz demişti.
meraklianne1 Ccff3435 bana yeni verdiği ilaçta devletin ama decavitle içince de kabızlık yapar dedi ama şuan bişeyim yok ☺️
meraklianne1 Ccff3435 bizde 16+2 günlüğüz bir kaç haftadır bende kusuyorum ama sonradan da başlayabiliyomuş kusmalar 🙄🙄
Attent Ccff3435 canım o ilaç hep öyle yapiyor ben 7 aydır çekiyorum kansızlık var bide bende içmek zorundayım ishal yaptıysa bağırsak duzenleyici ilaç veriri çünkü ilaç da demir var bebek için çok önemli o ilacı kulanan her anne adayı aynı sorunla karşı karşıya
Mervekaradag Ccff3435 ben 11.haftamdan beri kullaniyorum aynisini. Sabah uyandigimda iciyorum bir saat bekleyip kahvaltimi yapiyorum. Bana herhangi bir sorun cikarmadi.
csmgh Mervekaradag Ben de aynı şekilde sabah uyandığım gibi içiyorum. 1 saat bekleyip kahvaltı ediyorum herhangi bir yan etkisini görmedim çok şükür. 🙏🏻
Ccff3435 Mervekaradag bende öyle yaptım ama 2 gündür kötü yapıyordu bugün en sonunda çıkarttım. Herkesin bünyesi bir olmuyor demekki
iey Ccff3435 ben kullanıyorum bana da aksine en iyi gelen ilaç oldu diğer markalar sıkıntı yapıyordu. Doktorunuza söylerseniz başka marka dener