Duygumommmy Yüzümde dönemsel çıkan kuru egzama sorunu var. Bu sorunla karşılaşan var mı var ise ne kullanıyorsunuz yüzüm şuan kırmızı benek benek 😔♥️
Semanur21 Duygumommmy kantaron kremi veya yağı öneririm çok iyi geliyo hem egzamaya hemde cilt altında oluşan enfeksiyon için çok iyi
Guneyyli Selam ♥️ bepanthol sensiderm egzama ve benzer bu tür kuruluklara ciddi düzeltme yaratıyor. Bende de eşimde de aynı sorun var kasım aralım ayları geldi mi mutlaka alırız her sene bi dene derim 👍🏻
Duygumommmy Guneyyli bana ekzamant ve hametan vermişti doktor onları kullanıyordum şimdi hamile olunca ne kullanacağımı bilemedim doktorum izinli 😔
Summertime Hafise advantan kremin prospektüsünde hamilelere uygun değil diyordu doktorunuza söylediniz mi?
blue5 Hafise zaman gecmis ama advantan kremi ben de egzamam icin bilmeden kullandim prospektüs de gebelikte zararli oldugu yaziyor simdi okudum cok uzuldum. Bir sey olmaz degil mi sizin doktorunuz ne demisti?😔
Hafise Duygumommmy aaa ben cok memnunum valla doktora sormadan süremedim ayy gör mahvolmuştu dün doktora sordum aksam yatmadan sürdüm sabaha hemen etki göstermişti zaten bence alın aldırın yani cok memnunum ben
Duygumommmy Semanur21 kantoronum var yağ olarak ama bu defa öyle bir olduki yüzüm o bile fayda etmedi
Duygumommmy Semanur21 aynen olabilir doktor eğer sürekli çıkmıyorsa stresden olabilir takip et dedi bakalım takip edicem madecasol verdi