glnzem Kızlar merhaba. Doktorumuz önce erkek sonra kız dedi, bacak arası ultrasonunu ekledim. Sizde tahminde bulunabilir misiniz ?
Damlaozklc glnzem banada 11 haftalıkken kıza bnziyo dedi sonra 12+1 haftamda %51 erkek dedi bu hafta tekrar gidicem kesinleşcek bakalım 15+4 oldukk
Kulcekubra glnzem sizin enazından ultrasonu vermiş bana onuda vermedi Dr 19 haftalıkken önce kiza sonra erkeğe benzetti ama ben kız hissediyorum diğer iki hamileligime göre gerek yokmuş ultrason vermeye🙄 devlet hastanesi olunca çok ilgilenmiyorlar haliyle
Kulcekubra Rukiye____ ay keşke banada bu sefer gittiğimde kız dese🤗 19′ haftada önce kız dedi sonra baktı baktı erkek kesin dedi iki oğlum var kızim olsun çok istiyorum nasip
Gulsen4224 glnzem kaç haftalık cnm burda bide başka usg kağıdın varsa atabilirsen tam emin olmak için🌸
Gulsen4224 Nurna_ ewt cnm belli gelişmemiş diğeri maşallah ama kız sanki cnm küçük daha ama kıza benzettim duruşunu yapısını🌸
Nurna_ Gulsen4224 anldım canım çok teşekkür ederim 🌸inşallah sende evladını saglıkla kucağına alırsın 🤲🏻
Gulluhazalhira0055 Bende 11 haftalıgım iki kızım var maşallah bıde oğlum olsa sağlıklı satlı şekilde 🤭🥰🙈🙏🤲