Linaninannesi_ Kahvaltıdan sonraki bir saat çarpıntım oluyor, uzandıgım yerde bile nefes nefese oluyorum. Kanım çok az düşük tsh 2,9. Bu değerler yüzünden olabilir mi aynı durumda olan var mı? 23+5 deyiz kızımla
Oziozi Linaninannesi_ degerlerım ıyı tansıyonum ıyı kalp sorunumda yok ama bendede basından berı var kahvaltı ettım bıraz önce yerınden cıkcak kalbım ☺️Uzandım yemeklerden sonra oluyor genellıklede doktoruma danıstım hamılelıkte beklenen bır durum kalp ikikişilik çalısyor dedı yapcak bısı yok dınlenmeye calısyorum azalınca gunluk hayata devam 🙏☺️
minikbaby06 Linaninannesi_ bende de bu hafta olmaya başladı 24.Haftadayım özellikle kahvaltıdan sonra. Doktora sorduğumda mide kalbe baskı yapıyor bebek büyüdükçe midenizi çok doldurmayın az az sık sık yiyin dedi normalmiş
hilosss07 Benimde aynı tsh alakalı bi durum olmuyor bebeğiniz büyüdükçe rahmin büyümesine ve değişen hormon seviyelerine bağlı olarak oluyormuş bende 7. nci haftamdayım bende aynı durumdayım
Bebegimibeklerken1 Benimde bugün tansiyonum ölçüldü tansiyonum normaldi nabzım yüksek çıktı doktorun yanında aşırı heyecanlaniyorum birazda heyecandan mi oldu anlamadim
Linaninannesi_ Derinsmom Yani normalse sorun yokta sıkıntı var mı acaba yolunda gitmeyen birşey mi var diye korktum
Derinsmom Linaninannesi_ normalmiş canım rahim büyüdükçe diyaframa baskı yapıyormuş o da nefes nefese kalmayı etkiliyomş