Canimkizim2019 Kızım 39+3 de dünyaya geldi oğlum 40 hafta oldu hiçbir belirtim yok …. karnım aşağıya bile düşmedi acaba doğmayacakmı sezeryan olmaktan kprkuyprum 😥
Egeeren Canimkizim2019 bi proglem yok ise 42 ye kadar vakti bar ins cok bekletmez sizi 🤗 ananas hurma yurus merdiven saguat sicak dus yapin
Summertime Canimkizim2019 aynı durumdayız canım benim de ilk oğlum tam 39da doğdu Bu oğlum 40 olduk hala gelmiyor 😬 doktorum 41+1de suni sancıyla başlatıcak doğumu ama bebiş daha aşağı bile inmedi
Gbbc Canimkizim2019 Bende yarın 40 hafta olucam ilk doğumum 39 da olmuştu ama bunda hala bekliyorum biran önce hayırlısıyla doğursam die dua ediyorum günde 3 defa merdiven inip çıkıyorum hareket yapıyorum ama yok yok yanii
Canimkizim2019 Summertime ya napıcaz neden böyle ben anlamadım her gün bekleyiş de zormuş kilo alıyoruz haraket zorlanıyor
Summertime Canimkizim2019 yürüyüş de yapmaya çalışıyorum hergün egzersiz de yapıyorum hurma da yiyorum ama yok çok bunaldım artık 😥
Summertime Canimkizim2019 kiloyu hiç saymıyorum zaten başta takmadım gider hepsi hamileyim dedim ama 22 kilo aldım ve artık patates çuvalı gibi hissetmeye başladım…
Canimkizim2019 Summertime çatlağım olmuş dün tamam sağlıklıyım cok şükür bebeğimde iyi ama bunalmaktan kendimi alamıyorum . Bir an önce doğsa keşke
Summertime Canimkizim2019 öyle tabi tamam en güzel zamanlar bunlar herşey bebeklerimiz için ama biz de kadınız kendimizi çirkin görmek istemiyoruz ne olursa olsun. İnşallah bu son gün olsun da sağlıkla kavuşalım bebişlerimize.
Canimkizim2019 Gbbc ben artık haraket etmeyide bıraktım boşa yoruluyorum zaten artık yorgun hissediyorum kendimi