DefneninLiya Ebrusahin Canim bu incir kürünü her gün taze mi yapiyorsun. Bi de klorsuz su derken hazır su mu olacak siz nasıl yapmıştıniz
Ebrusahin DefneninLiya yok ya bazen çeşme suyu kullandım savah yaptım 2 ye boldum sabah akşam aç karnına içtim hergun sabah yenıden yaptım 13 ıla 17 arası bısey dıye hatırlıyorum 10 tane koyuncada oluyo inciri suyunu ıcıp inciri de ıkıye bolup suyundan sonra onu yedım 22 gundu sanırsam toplamda 10 yada 7 gun arayla diyordu ben ılk 11 gunden sonra hamıle oldugumu ogrendım
Mls123456 Hayzem ben vajinal akıntım için yaptım bir soğanı kabuguyla yıkayıp bıçakla çizik attım 1.5 bardak kaynattigim suya attım 7 dk fln kaynatıp ılık 1 bardak içtim 15 gün boyunca hem akıntı bitti hemde adetim o ay düzene girdi bidahaki aydan sonra hamile kalmışım süpriz şekilde normalde 4 5 ay denesem anca hamile kalıyordum ben bilmeden yaptığım soğan kurune bağlıyorum bütün kanalları aciyo , tabi bazi kadınlarda kanamada yapabiliyor
Hayzem minikmucizemmmmmm bide her ay mı yapılıyor bu kür kızlar dua edin bnm içinde inşallah ya ben tek çocuk büyüdüm hiç abla abi kardeş sevgisi tadamadım hep başkalarının kardeşleri ile olan ilişkilerini görür imrenirdim bnm neden yok die bnde istiyorum çocuklarım olsun bnm gibi hasret olmasınlar 😔 Ajdaa FZehraColak Pammuk Bfduam Ebrusahin Mls123456
DefneninLiya Ebrusahin adet bittikten sonra mı basladin cnm . Bi de tarifte 20 adet yaziyor 20 gün boyunca her gün 20 tane bütçeye biraz dokunur gibi ,😃😃 soğan suyu icemedim ben de
FZehraColak Hayzem bu ay uyguluyorum canım. Inşallah sonuç alırım:) Sonuç alan bir arkadaşın tavsiyesi ile başladım.bende.
Ebrusahin DefneninLiya fazlaaıyla dokunuyor butceye 2 kılodan fazla kullanmıstım evet adetım bıter bıtmez başaldım. 8 ay oldu pek net hatırlamıyorum oranları ama ben 11 gun sonra 7 gun ara verdım ara verdıgım 7 gun boyunca afedersin korunmasız ılıskı oldu sonra zaten hamıle oldugumu ogrendım
FZehraColak Hayzem hayır canım her ay yapılmaz. 6 ayda bir yanlış hatırlamıyorsam. Ibrahim saraçoğlu nun sitesinden detaylı araştır istersen. Her ay yaparsan zararlı olur
minikmucizemmmmmm Hayzem kusura bakma yeni gördüm senede iki kez olması lazım☺️ İnşallah faydasını görürsün ben içememiştim😓 hayıt tohumu aldım bu ayda eğer adet olursam onu iççem çay gibi inşallah şifa olur
Bfduam Hayzem inş seninde olur, vakti zamanı vardır nasip bu işler. Her ay sıkıntılı olabilir, ben iki hafta yaptım bıraktım. Adetim bittiği gün başlamıştım. Ümitvar ol, inş senin miniklerin kardeş sevgisiyle büyür. Dua edelim.
Mls123456 Hayzem hyr her ay değil en az 6 ay beklemen gerekiyo bikere Yap inş. İşe yarar ve hamile kalırsın cnm şifa niyetine iç yaptigindaa