Meloss37 Tiko kuzum ben almıştım ve çok rahat ettim oğlumda aynı şekilde çok rahattı eşimle ortamıza yatırdık ilk zamanlar babyneste koyuyorum oğlumu çok dönen Bi bebişti tavsiye ederim kuzum ve uzun zamanda kullandım oğlum 7 aylık şuan 4 veya 5. Ayında felan koymayı bıraktım
prensmusta Tiko 20gün önce doğum yaptım, babynest e bir kere yatırayım dedim çocuk çok huzursuz oldu,hiçte gerek yokmuş,reflü yatağı kesinlikle gerekli,çocuk nereye reflü yatağı oraya haldeyiz resmen😬
feyzos Tiko çoğu insana göre gereksiz gelmiş ama ben kullandim, doğum yaptım bir ay annemde kaldım beşiği evde olduğu için babynestte yattı eve geçince de besige babynesti koydum yine şehir dışında yaşadığım için annemlere kaynanamlara gidince koltuğun üstüne direk yatırmak yerine babynesti götürüp onda yatırıyodum ikinci çocuk olacak yine kullanacağım ama tek sorun içine silikon doldurdukları için direk yatırınca terletiyodu üstüne bı battaniye serip yatitiyodum
Minnak_annesi34 Tiko onun yerine anazdizi daha kullanısli bebegimi oda oda taşıdım yanimda oldu hep hem aglmadi hem gözümün onunde bana cok gereksiz geliyor acikcasi hicbir ozelligi yok ki😳