Ozaymus20 Kızlarr, aklımda hiç yoktu istememiştim ama eşim sordu dogum hediyesi ne alayım diye. Size ne alınmıstı yada ne alınacak?
dorugunannesi34 Ozaymus20 benim kocam doğum parasını düşünüyor 😂😂😂 kayınpederim bilezik takicam dedi ondan umudum var😂😂😂🤲
TuanaaOsii Banada doğum hediyesi ne istersin diye sordu aklıma bişey gelmedi oda ben ücümüzün ismini altın kolye yaptırmayı düsünüyorum dedi benimde cok hosuma gitti 🥰
Merinosunannesii AybukeA kesinlikle işime yatacakta birşey olması lazım doğumdan önce süpürge doğumdan sonra altın kolye🤭🤭🤭
Tugbahanim1 Robot süpürge istedim 🙂 kendim için değil onun için 🤣 evi eşim temizliyor çünkü artık ben zor yapıyorum.
Edakuz58 Hamile kalinca bilezik yapti bide mayista dogum yapcam nisan gibi gene yaparim dedi aganin eli tutlmaz dedim😅😅
Sevdelibol Ataliralı künye ve ceyrekli ip bileklik yaptırmış, zarar olmasın diye liralı düşünmüş sanırım ahahah 🤪🤣
haziranin25i Ozaymus20 aile kolyesi yaptırmış cam sakızı çoban armağanı 🤗 bizde kızıyla beraber fenerbahçeli eşofman takımları aldık 💜
Vuslat23 Ilk dogumumda fantazi kelepce bilezik bide extra bir set almisti kupesi eksikti onun kupesini aldi . Dogum parasi alcam veririm ona ustunu tamamlayip bilezik alsin cocuk odasi yenilendi bazi beyaz esyalar adam ancak onlari odesin:)))