civcivimm_ Çok mutlu oldum nerdeyse 1 yadir hic kilo almadim 😂😂😂 hamileliğin son aylarinda bu durumu yasayan var mi ?
busbusbus10 civcivimm_ canım 73 le başladım şuan 77 yim 8 aylığım 😃 boyum uzun ve karnım çok az çıktı inşallah böyle devam eder 🙈 ama son ay çok alırsınız diyorlar
Minisannesi2904 civcivimm_ ben 36 haftalığım 4 kilo almışım sadece😬😬😬 ne kdr mutluyum 😂😂 ödemde olmadı şükürler olsun inşallah son güne doğru olmaz ztn 25 gün falan kalmış ne kdr daha kilo alabilirimki🤷🏻♀️
civcivimm_ busbusbus10 bende 8 aylığım ama kilo almadim ilk baslarda aşırı derecede aldim 51 ile hamile kaldim simdi 69 geçen ayda ayni kiloydu hatta sordum kilo almamisim diye onlarda son ay gennelikle alinio dediler ama inşallah böyle kalirim😂
busbusbus10 civcivimm_ inşallah canım Sağ sağlim kucağımıza aşırısı inşallah doğum ne zaman inşallah 🥰
Ylz-37 16 haftamız bitti bizde şimdilik bir kilo aldık umarım bundan sonraki süreçte kontrollü gider😂
civcivimm_ Ylz-37 insallah canim dikkat et hep bana dediler 2 kişilik yemek ye ilk baslarda çok aldim 😂
civcivimm_ busbusbus10 amin canim son tarih 14 subat🤗 ama erken gelme ihtimali var bakalim ne olcak senin ne zman