purpleviolet MuratveKubra sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻 aşağı yukarı aynı zamanda doğum yapacağız ☺️
Bilge42 happypregnant29 21+5 olduk bol bulantili bel ağrısı karın sertleşmesi var ilk gebeliğim de olmayan ne varsa ikincide oluyor
haziranin25i seymacambayraktar bol ağlamaklı olur kız 😂😂 zaten duygusal bir kadınım ağlamaktan yazabilir miyim bilmiyorum 💜
Tugcek33 Zeynep1111 yaa çok güzel🥰 inşallah sağlıkla da kucağımıza alırız❤️ Mirasaki çok sevindim, cinsiyet ne? Ben ikizlere hamileyim biri belli diğeri net değil🙈 partide öğreneceğiz🥰
Mirasaki Soe bir haftaya kadar geçer inşallah bulantılarınız benimde 13 haftalıkken vardı 14 haftama girdim şimdi iyiye gidiyorum. Şükür 🙏 darısı bürün hamilelere 😊
Esra_Omer_21 happypregnant29 38+6 kalça ağrısı bacak ağrısı bitirdi beni sunnet çocuğu gibi yürüyorum artık 😀
happypregnant29 BNNRTNCKLC benim daha bir şey yok haftaya falan başlar sanırım ay bilemedim ki heyecanlıyım nasıl oluyor nasıl hissediyorsun 😇
BNNRTNCKLC happypregnant29 İlk başta bi şaşkınlık oluyo sonra tekrar olunca aşırı mutlu oluyosun inşallah en kısa zamanda sende hissedersin canım 🙏🏻🥳
Denizmavisi22 mavipinokyo benimde 6+4 bizim kontrolümüz 22 ocakta ama nasıl dayanıcam bilmiyorum bende çok heyecanlıyım gün geçmiyor sanki 🤭