Bsmlh Ayseur sizce ne vermelıyız ben ilki küvezde kaldı yaşayamadım bunda beyaz giydircem hem sünnet hemde yıkaması beyaz kolay olur diye fazla vermeyelim 10 ludaki şapka eldiven çıtçıtlı iç zıbın ve alt üst takım 1 çorap bide battaniyesi verım desim ama komple tulumu vermeyeceğim sizce hangisi olmalı ben bıde güzel hurç hazırlayacağım minik minik benım ayrı bebegın ayrı değişmeye ayrı gibi
Birminiginannesi Nurcaa 10lu hastane cıkışı vericem cıkıncada 5li ve Tavşanlı tulum giydiricem 3üde cok güzel 3üylede fotografı olsun istyorum😂 10 hastane cıkışı da biri pudra beyaz 5lide beyaz işleme var ustnde taclı şimdi herkez ondan giydiriyor tulum da pudra pembe💓
Kardelen_nm Nurcaa 5 li hastane çıkışı yeter bence bir adet bez bir adet çorap bir adet battaniye verseniz yeter
Birminiginannesi Nurcaa ay ne güzel bizimkinden eldiven, şapka, onluk, battaniye, alt ust takım, yelek, cıtcıtlı atlet , baglamalı atlet, agız mendili
Nesrincente Nurcaa ben 5 li koydum cntaya odaya gelınce kendimiz gıydırırz dıye ısımlı takım yaptırdım eger batarsa falan dıye hemsıreye ayrı bı 5lı vereceğim nasıpse
nisotti Nurcaa ben 5 li vericem,ilk giydirilen takim hemen kirleniyormus bide bebek iyi temizlenmemis olabiliyormus. Sonra 10 lu seti cikar giydirir cikariz diye dusundum❤️
Ozge3747 Nurcaa Kendileri giydirmeseler bile 10 parça takımı içeriye vermeyin, 5 parça verim sonra kendiniz giydirirsiniz
Nurcaa Birminiginannesi ben özellikle tulumlu olsun istedim ki iki kıyafet birden olsun diye öyle modellere baktım 😅
annesininkuzusu_ Bsmlh isimli tulumu internetten mi yaptırdınız bende yaptırmak istiyorum da bilgi verir misiniz
Bsmlh annesininkuzusu_ evet internetten yaptırdım kampanyada suan yaptırmak isterseniz damladizaynn ben kapı susu ve yastıkta yaptırdım burda
derinsart Nurcaa ya ben 10lu foto cekimi icin alcam oan giydirim onun haricinde üclü beşli takimm herneyse ilk kıyafet onu veririm.. cıkıs yaparkende ayri bir takim giydirim zatn illa pisletiler😃
Ortmenanne16 Nurcaa 5li bir tulum seti var sade bişi onu vericem illa ki lekelenir kirlenir diye düşünüyorum odaya gelince isimli hastane çıkışını giydireceğm 💐💐