Minnakkk1 Kızlar merhaba ben 2 ay once kürtaj oldum ve smdı hamıleyım 5 haftalık dün doktora gttgmde keseyi gördük ve 2 hafta sonra gel dedi kalp atısı için bana coraspin verdi kan sulandırıcı tehlıkelı oldgu ıcınmı yoksa normalmı byle bı ılac vermesi
Pelinbyrktrlr Minnakkk1 daha önce düşüğün olduğu için önlem amaçlı vermiştir. Bebeğe giden damarlardaki kan akışını destekleyip pıhtı oluşma ihtinali varsa önlüyor coraspin
Zeyno3460 Minnakkk1 kuzum benimde daha önce düşüğüm oldu şuan tekrar hamileyim bende başından beri coraspin kullanıyorum bu bebeğinin sağlığı için önemli bir sıkıntı olduğu için değil önlem amaçlı sıkma canını 🤗
Minnakkk1 Pelinbyrktrlr anladım smdı canm ınsan korkuyo ıster istemez kahvaltıdan sonra içiyorum ama farkedıyomu acaba bılıyomusun
Minnakkk1 Zeyno3460 ayy iyi bari rahatladımm ilki düşük olunca bundada kalp atısını duyana kadR insan stres yapıyo kn sulandırıcı oldgnu blıyorm ama acaba bı tehlıkemı var da verdı gbılerınden düşünmüyo değildim siz kac haftalık hamılesnız
Minnakkk1 bebeklerim2 anladım korkulcak bsey yok zaman pekı 2 hafta sonrası için cagrdı kalp atısı için 6 haftada duyulmuyomu normalde
Minnakkk1 Pelinbyrktrlr evet bende öyle yapıyım o zaman tesekkr ederim nasıl gıdıyor hamılelıgınız kalp atısı duydunuzmu
Pelinbyrktrlr Minnakkk1 Duyduk çok şükür 7+1de 🙏 Öğrendiğimden beri oksapar iğne ve coraspin kullanıyorum zaten. İyi gidiyor bulantım falan hiç olmadı çok şükür şu an 8+2.İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza❤️ Siz de duyarsınız kalp atışını, güzel haberler alırsınız dilerim😊
bsra1321 Minnakkk1 benim ilk gebeliğim, tüp bebek ile oldu. Başından beri her gün 1 tane 100 mg coraspin kullanıyorum, hiçte sorgulamadım neden içtiğimi, doktoruma güveniyorum. Gebeliğin sonuna kadar kullancaksın dedi
Minnakkk1 bsra1321 doktoruna guvenebılırsın tabiiki ama neden içtiğini merak etmek bence iyi bişey camm 😉
Tugbahanim1 2 buçuk aydır kullanıyorum Corasprini rahim damarlarımdan bazılarında kan akışında sorun olduğu içim kullanmaya başladım. 35. Haftaya kadar da kullanacağım. Korkacak bir şey yok. Senin ve bebeğinin sağlığı için rahatça kullanabilirsin. Benim doktorum akşam yemekle beraber önerdi doymaya başladığımda içiyorum çünkü corasprin bazı kişilerde mide rahatsızlıklarını (reflü gastrit gibi) tetikleyebiliyor. Bunu engellemek istedi doktorum. Bilginiz olsun.