Astadavistabeybi Beyaz jöle kıvamında bir akıntı geldi bahsedildiği gibi içinde kan yok kahverengi akıntı leke birşey yok beyaz ve jöle gibi bir akıntı . Bunun nişan olma ihtimali var mı ? Sevinmeli miyim 😹malum 40. Hafta
Alps Astadavistabeybi kız benden hep öyle geliyor normal olmasın 🤭 yoksa benimki mi nişan hskshakhahah
minikcasper Astadavistabeybi adet döneminde bazı kadınlarda gelir kanlı akıntı et parçası olur bazılarında nişan da ona benziyor. Kanlı sümüksü ya da parçalı kiloduna yada peçetene gelir. Benim peçeteye geldi mesela.
Cagemeg Astadavistabeybi Ahahaha aynı durumdayım 😂😂 Artık gerçekten doğurcam eşim inanmıcak ondan korkuyorum, kaç kere telaşlandırdım adamcağazı yazık 😆😆
Alps Astadavistabeybi bendeeee 😁 karnıma ağrı giriyo hemen bakıyorum acaba belimden doğru mu geliyo 😁 gerçi ben daha 36 yım ama ne önemi var 😁
Rumeysayavuz Biz 2 gündür 5 defa gittik hastaneye , 2 gündür sabaha kalmaz dogurursun diyorlar. 3 cm açıklık. Kanlı kahverengili jöle gibi akintim var geceden beri. Ne olur dua edin bana cok sancimvar. 39+2
Alps Rumeysayavuz Allah yardımcın olsun canımm inşallah bir avazda doğurur sağlıkla kucağına alırsın yavrunu dua edicem 💓