Tiko Bebek için hangi vitaminleri kulaniyorsunuz? folik asit kulaniyormusunuz ? balik yaglari ?A vitamini?
Attent Tiko canım 29+5 haftamdayım basında beri DECAVIT devit 3 ferro sanol balok yağı hapı kulanıyorum
Eski9 14 haftaligim regenesis Max,d vitamini ve ferrum fort demir ilacı kullanıyorum folik asit ilk 3 ay aldım
Gamzeakd İlk 3 ay pregnancare kullandım hem folikasit hem mıltivitaminler var. Şimdi ferrum kan ilacı , D-colefor d vitamini ve best vm multivitamin içinde omega da var diğer multivitaminlerde 🥰
1245 Hiç bir vitamin almadım folik asit kullanıyorum oda bitti bırakmalı mıyım acaba doktor kontrolüm 2 hafta sonra bende suan 14.haftadayım
Eski9 1245 doktora sormadan hicbirsey kullanmayın herkesin ihtiyacına göre veriyor olabilirler bekleyin bir süre birşey olmaz iki haftadan
1245 Eski9 yok vitamin kullanmak için demedim zaten folik asit devam etsem mi bıraksam mı diye bilemedim ilacı şimdi bitti yenisini almam gerek mi diye
eomeoni Haftada Zentius flash Maltofer Magvital kullanmaya başladım öncesinde Decavit kullanıyordum devam ediyorum
Dmrefe Hafta ocean extramag,ocean microfer,innate omega 3,calcimax kullanıyorum.calcimax’ı yeni verdi doktor.