Acrbaby Merhaba , şeker yüklemesi için doktora gidicem bu hafta , randevuyu sabah aç karna ilk sırayımı almalıyım sizce ? Bilen varmı hamiş arkadaslarım
Eymenannesi Acrbaby Evet aç olmanız lazım aç beklemekte zor olacağı için erken saate almak daha iyi bir kaç saatte orada bekliyosun çünkü
Aysimaveannesi Acrbaby canim ben randevuyu yaklasik bir hafta once falan aldim bizim burda gec veriyorlar ve ogleden sonraya veriyorlar bna doktorum randevu ogleden sonra olsa bile sabah erken gel testi ypariz sonucu ogleden sonra bakar muayene ederim demisti.test yaptirdigim gunu sabah onda gittim doktorun sekreterinden test icin parkodu aldim kan almaya indim saat 13.30 da aciklandi doktorada gosterdim
Esrelf Acrbaby canım aç gideceksin. Geç gitme. Ben 9-10 gibi gittim kahvaltı yapmadım öğle yemeği vaktine kadar sürdü. Bide öğle yemeği yemeden aç aç bekledim. Kötü oldum. Sen o hataya düşme.
Acrbaby Biraz zorlanıcam o zaman demekki :/ aradım ama erken saatteki randevular doluymuş 11:30 a verdiler artık doktorun yanına erken uğrar sonucu öğlen gösteririm