Mavi22 Merhaba , Anadolu yakasın da detaylı ultrasonu nerede yaptırdınız ? Fiyat olarak bilgi verir misiniz ? Memnun kaldınız mı ?
Bsmlh Mavi22 Mehmet uludoğan 500 yaptırdık cok memnun kaldım siz sormadan daha herşeyını anlatan tek tek gösteren onları size dosya halınde veren yetmeyıp maıl atan süper bir Dr gerçekten netten fetus Kliniği olarak bakabılırsıniz
Cns3 Mavi22 Delta hospital küçükyalı 400₺ dr deniz hanım Harika bi doktor gerçekten sanki annen gibi konuşuyor kadın seninle ve 50dk sürdü baya ilgilendi babayıda alıyor içeri CD ve fotoğrafta verıyorlar ben çok memnun kaldım Harika bi doktordu😍
Gizoos Bsmlh bendr mehmet uludoğands yaptırdım kesinlike tavsiye ederim 2020de yaptırdım fiyatı aynıydı nakitte 500tl kredi kartıyla öderseniz 600tl
Bsmlh Gizoos evet benım kendı drum onerdi Mehmet beyı gittim iyikide gitmişim dedim şahane bir dr hatta çıkarken sorun olursa ilk gebelıgımde sorun vardı haberleşiriz merak etme arayadabılırsın dedi böyle içten biri
Gizoos Bsmlh evet gerçekten çok iyi biri benimde bebeğim yüzünü göstrrmemişti 2 hafta sonra tekrar gel dedi ücret almadan baktı tekrar 🥰
Bsmlh Gizoos banada gostermedı gel dedı sonra baktı uzağım yürüttü baya sonra yenıden aldı ıkıncı kez baktı sagolsun