Dilarraa Günaydın güzel anneler sabah sabah size birşey sorcam hamile olduğumu öğrendiğimden beri kahve içmedim ama canım çok istiyor az öncede rüyamda gördüm zararlı diye cesaret edemiyorum bir kerelik olsa birşey olmaz dmi
Meriwa Dilarraa günde 1-2 içtim canm iç doğumdan sonra bu tür şeyler gaz yaptığı için uzun bir süre içemiyorsun herşeyi kararında tüket ☺️
midekoruyucu Dilarraa ben valla çay ne kadar zararlıysa o da o kadar zararlıdır diye düşünüyorum. Canım ne zaman isterse o zaman içiyorum. Zaten hamilelikten bişey yiyemez duruma geldim hiç kasmıyorum arada bi canım çekiyor onu da yiyorum içiyorum 😬 doktoruma kahveyi sormadım ama bitki çayını sordum mesela. Sadece papatya ve ıhlamur içebiliyormuşuz o da bi fincan 🤷🏻♀️ Herşeyin fazlası zarar az bi kahveden bişey olmaz nefsini körelt ve bir yudum da benim yerime iç ☕️
Busra34ybg Dilarraa ben arada bir çok azıcık süte katıp içiyorum canım devamlı içme de ara da bi sütle tüketebilirsin
Kelebekdegilkepenek herşeyin aşırısı zarar olduğu gibi, 1 keredende birşey olmaz bence 😂 nefis köreltecek kadar iç ama dolu dolu bir kupada değil.. bende 5 aydır 5 kere filan içmişimdir.. ama yinede Doktoruna danış 🤗
paradise1509 Ben doktora sorduğumda bir bardak içebilirsin demişti, ben her zaman kahveciydim çay pek sevmem ama kahveyle çayın kofeini neredeyse aynı seviyede, abarmadikça bişey olmaz
Haticeyuce31 Dilarraa aşırıya kacmadigin sürece icmende kusur yok canm merak etme Benmde aşırı canm isteyince 10 gunde 1 haftada 1 falan içiyorum yalan yok bazen 1 kac yudum kola bile alıyorum oglumda daha cok içerdim cok canm isterdi hamd olsun bisey olmadi
_Ftma_ Dilarraa bana doktorum günde bir fincan icebilirsin dedi ama bende carpinti yapti ölüyorum zanettim🙈o yüzden biraktim icmiyorum 🥰
Cellist61 Dilarraa cnm içmende sakında yok belli bir gram içebiliyorsun her gün günde 1 bardaktan zarar gelmez
Cellist61 Kızlar kafeinsiz alsam günde 2-3 bardak içsem ? 😭valla kahve delisi olaraktan ben zor duruyorum. Kafeinsiz sorun olur mu ki ?
sherlock_anne Dilarraa nescafe konusunda bişey diyemiyorum ama ben gebeliğin başından beri günde bir fincan türk kahvesi içiyorum. Gebelik önceside günlük 2-3 fincan içerdim. Doktorumda günlük bir fincanın zarar değil aksine faydaları olduğunu söyledi. :)
Nduru sherlock_anne bende gunde 6 7 cay bardagi icerdim. Ilk gebeligimde doktora direk turk kahvesini sormustum. Bir fincan ic faydasi var demisti. Ne guzel gunlerdi 😂 smdi midem bulaniyor.
ogaran Dilarraa mehmet efendinin ve tchibonun kafeinsiz filtre kahve ve türk kahvesi var onlardan istediğin gibi içebilirsin
Tiko Dilarraa ben ev sutu içemedigim için bir buyuk kupaya 1 kaşik nescafe katip içiyorum bir zarari olmadi
meliha_gizem Dilarraa bende deli gibi türk kahvesi istiyorum ama doktorum hamilelik boyunca bitki çayı normal çay be kahveler yasak dediği için hiç içmedim bu zamana kadar🙄 eşime türk kahvesi yaptığımdanarada nefsim körelsin diye 1-2yudum içiyorum okadardan bişi olmaz bence sizde öyle yapın☺️
Mom8 Dilarraa sade nescafe al canım süt tozu değilde sütle karıştır yap tamamdır günde kahvesini çok az atarak ben içiyorum bir fincan doktor sıkıntı yok dedi
Sevil2204 Dilarraa ben nescafe değil de türk kahvesini günde 1 tane içiyorum hiç bir zararını da görmedim bebişim de gayet iyi bende canın çok istediği zaman nescafeyi sütle yapıp içebilirsin yada türk kahvesi içebilirsin ben arada türk kahvesini sütlü yapıyorum azı karar çoğu zarar demişler ☺️
kbrMEVA Dilarraa canım ben ilk hamileligimde maksimum iki fincan türk kahvesi ve bir Nescafe içiyordum çok şükür jizim iki yaşına girecek şuanda 35+5 hamileyim günlük türk kahvemi mutlaka içerim.bir tanede Nescafe mi icilenbilir ama abartmadan