Pinar_00pd Kızlar sütüm gelmiyor bugün 3 günlük oluyor yavrum ,emiyo yavrum ama süt yok 😭doktor her emzirmeden sonra mama ver dedi 1 haftalık olana kadar sarılık olmasın diye sütüm gelmesi için ne yapmam lazım nolur yardım edin 😓
sminas Pinar_00pd kuru incir kuru kayısı hurma yiyin bolca bide stres yapmayın inşallah faydası olur ben yulafında çok etkisini görmüştüm
Purpura26 Pinar_00pd Sütün gelmese de emzirmeyi hiç bırakma. Ve sağ sağdıkça artıcak sütün e bebekte malt kutu içecek var ondan günde 1 tane iç bir de humama emziren anne çayı var. Stres yapma gelicektir allahın izniyle
Cemrenur Pinar_00pd sırtını ayaklarını sıcak tut bol bol su iç canım ve bol bol emzir süt olmasa bile emsin kanallar açılsın. Duşta sıcak suyla masaj yap göğüslerine açılır inşallah 🥰
Meriwa Pinar_00pd canm buradakiler coğu ilk defa anne olucak happy kids yükle ordan sor aklında olsun komposto şekerli şeyler içme tüketme gaz yapar cocuga o cocuk maf olur eczaneden galactago veya bestlak damla al e bebekde yorumları var okuyabilirsiniz bol su süt kendiliğinden geliyor zaten stres olma ama gelmiyo diye geçiçek bu durum
Meriwa Smyrhkn123 sütü gelmeyen biri mochi kullanamaz yapmayın yanlış yönlendirmeyin lütfen depolama ürünü mochi sağım yapmaz
Pinar_00pd İlk gün sağdım süt geliyordu ama Bebek tutmadı memeyi sonrada süt gelmedi Bebek boş memeyi emiyo 😞ve Meme uçlarımda yara oldu
Purpura26 Pinar_00pd Meme uçlarına hemen ayva çekirdeği sür. Çekirdeği suya koy jel gibi oluyor.Rahatlıcaksın. Lansinoh markasının kreminide alabilirsin ama önce ayva çekirdeğini denemeni tavsiye ederim
tgb006 Kızlar bu humana çayı rezene çayı malt içecek falan hemen doğum yapar yapmaz mu içiliyor yoksa öncesinde mi
Meriwa tgb006 bunlar sütünüzü getiren değil arttıran ürünlerdir canm doğum öncesi başlanabilir bi zararı yok
gamzosgamzos Elektrikli bir pompa edinin 2 saat arayla goguslerinizi en az 10 dakika sagin benim 4. Gun geldi goguslerim tas gibi olmustu ama sut gelmiyordu sıcak su o kadar ise yaramistiki her firsatta banyoya girin derinizi yakmayacak sekilde goguslerinizi sıcak su ile yakayin mamayi biberon ile vermeyin anne gogusune yakin olanlara aldanmayin avent kullanmama ragmen meme reddi yapti bebegim siringa kasık hatta eds yontemiyle verin youtubedan eds videolari izleyin keske o zamanlar bilgim olsaydi harika bir yontem hem sutun gelir ve geldikten sonra cogalir hemde meme reddi yasamassin Allah anali babali buyutsun
Birminiginannesi Pinar_00pd canım sütün 1 yemek kaşıgı gelmiyeni kadar onermiyor doktorlar sagım yapmayı bide yeşil sabun ve sıcak suyla gogusleriibe msj yap ben daha dogum yapmadım ama goguslerim yumurta gibi top top olmuştu agryordu da dun yeşil savun ve sıcak suyla masaj yaptım etkisinde hemen gordum sende dene inşallah süt kanalların acılır
Sibelesn Göğüs için soğan sür iyi geliyor canım ben denemedim ama deneyenler iyi geldiğini söyler buldur pilavı marullu salatalar kek sıcak içecekler bol su içmelisin inşaAllah sütün gelir bir an önce boşda çekse emzir memeni vermemezlik yapma senin kokunada ihtiyacı var miniğin sütünü otomatik makineyle sağıp kaşık yada şırıngayla verirsen daha iyi olur sen sağdıkça süt gelir inşaAllah
Eenn41 Pinar_00pd sıcak ılık arası bi duş memeye masaj boool su sık emzirme gelicektir Allahın izniyle stres yapma hurma da ye Allahım sütüne süt kattırsın inşallah sağlıkla emzirmeyi nasip etsin 🤲