Turnakus Haftadayım bu güne kadar herşey normal gitti kızımın kilosu ve çatım normale çok uygundu hatta ufak ufak sancılarım da vardı ama dün doktora gittim kontrole ve kızımın boynunda iki tur kordon olduğunu öğrendim bugün 12.30 da sezeryana giriyorum kızlar bana dua edin olur mu çok ihtiyacım olucak bende sizlere edicem sağ Salim yavrularımıza kavuşalım hepinizi seviyorum 🙏🏻😊
Mcakir Turnakus Sağlıklı sıhatli kucağınıza alın İnşAllah🙏🏻 Rabbim yardımcınız olsun😊 Çok heycanlı gerçekten😍🧿
Eenn41 Turnakus rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çook kolay güzel doğum hikayenle gelmeyi nasip etsin rabbim 🤲🌸
gozdeuzun Ah kavuşmanıza ne kadar az kalmış ☺️ Benim de 39+0 , sizin adınıza heyecanlandım 🙏🏻 Sağlıkla kucağınıza gelsin evladınız 🥰
Turnakus gozdeuzun Allah razı olsun 😊çok az kaldı heyecan ve tabi birazcık korku var rabbim yardım etsin sizide biran önce bi avazda kurtarsın inşallah yavrunuzu sağ Salim kucağınıza alın 🙏🏻
Turnakus mrs_elisah evet kavuşuyoruz sonunda hayırlısıyla inşallah Rabbim yardım etsin herkese sağlık ve sıhhatle yavrusuna kavuşsun tüm annelerimiz inşallah 🙏🏻🤱🏻