Ozge20ulu aslitellioglu_07 yenmesi sakıncalı yiyeceklerden mis, nerde yasak insanın canı cekiyo yemin ederim🤪
zezeyyy aslitellioglu_07 nefis köreltmek için gebelikte her şey yenebilir diye düşünüyorum abartmamak şartıyla 🤪
Duygukocc aslitellioglu_07 benim doktorum az miktarda yiyebilirsin demişti bende yemiştim biraz hamileyken
Haticeyuce31 aslitellioglu_07 yenir kuzum sakatat lazım cok onermiyorlwr ama dozunda aşırıya kalmamak şartıyla yenir tabi Bide büyüklerimiz ciger yerken elini bir yere sürme der bebekde izi cikar ne kadar doğru yanlış bilemem tabi oyle ciğer deyince aklıma geldi soyledim
aslitellioglu_07 Duygukocc benim gibi aynı canım ama yemeye cesaretim yok üç gündür bekliyorum daha geçmedi isteğim biraz daha bekleyim bakalım ☺️
aslitellioglu_07 Haticeyuce31 ben de doktoruma sormuştum yemelimiyim diye az miktarda ye ama sen dokunma ciğere dokunsan dahi eldiven kullan demişti
Ozlemust aslitellioglu_07 A vitamini çok fazla olduğu için çok yenirse bebekte anomali ye sebep oluyormuş. Doktorun 2 şiş ciğer ona sebep olmaz ama yiyebilirsin demişti
aslitellioglu_07 Ozlemust evet bana da öyle söyledi ama iki üç tane ağzına at dedi asla sen dokunma dokuncaksan da eldivenle dokun demişti
midekoruyucu holly etle çok aram yok ama sakatatın her türlüsünü yerim hele şu aralar canım çok işkembe çorbası çekiyor ama böyle terbiyesiz olcak içinde iri işkembe parçaları olucak ooofff 😂 annem gelse de yaptırsam ama maalesef uzağız 😑
aslitellioglu_07 midekoruyucu kıyamam ben de aynı durumdayım ailem Adana’da biz düzcede görev yapıyoruz allah yardımcımız olsun 🤲😇
aslitellioglu_07 holly ne güzel maşallah..bize doktor kesinlikle tavsiye etmiyorum ama çok canın istiyorsa bir iki tane ağzına at dokunma ciğere demişti
Ozlemust aslitellioglu_07 benim ilk ayım kutirban bayramına geldiği için ciğer doğrafım şişe dizdim bir güzel de yedim hamile olduğumu bilmiyordum 🤷♀️
Zzeyneptekin Ilk kez duyuyorum yenmemesi gerektigini icerdigi vitaminden dolayi hamile kaldigimdan beri en gec 2 haftada bir ya balik ya ciger yaparim 🤷♀️
aslitellioglu_07 Zzeyneptekin doktorum kesinlikle dedi🤦🏻♀️Normalde sevmediğim ağzıma bile sürmeye cesaretim olmayan şeyi de aşermek😅ve yasak bir şeyi aşermek tek bana denk gelebilirdi zaten😅
Geceninannesi01 Bir Adanalı olarak bu post beni üzer arkadaşlar lütfen zararı olduğunu yazmayın 😂😂👋🏻👋🏻
aslitellioglu_07 Geceninannesi01 ben de adanalıyım 😅fazla yeme ama dikkatli ol çok önemli fazla a vitamini olduğu için bebeğe bir çok zararı var 🥺doktorum bana kesinlikle yememelisin çok aşerdin bir iki çatalla idare et dedi 🤭