Rumeysayavuz Kizlar çıldırmak üzereyim. 39+2 olduk 2 gündür sancidan kıvranıyorum 3 cm olmuş daha acıklığım.bu saat oldu. Icim tükendi resmen sancidan. Yapmadığım egzersiz kalmadı. Cok yoruldum. 1 saat önce kanlı mukuslu kahverengimsi renkte bi öbek çıktı vajinamdan. Ben niye diguramiyorum niyeeee
Esramtr Sabırlı olun bende bugün doğum yaptım, insanı çok zorluyor ama Allah sabrını veriyor nişanınız gelmiş Allah sağ salim yavrunuza kavusmayı nasip eylesin emin olun cektiğiniz sancılar evladınızı kucağınıza aldığınız an cekmemiş gibi hissediyorsunuz.
ZzMerve Hastanede misiniz yoksa evinizde mi sancı çekiyorsunuz? Benim de yarın suni sancı ile normal doğumum başlatılacak korkuyorum açıkcası 40 haftayı doldurduk
Yk6321 ZzMerve doğum yaptiktan sonra burda bana tekrar dönüş yapar mısınız banada 21 de suni ilee doğumu başlatacağız dedi 37+1deyim daha bazi sıkıntılardan dolayi başlamalıyım o tarihte dedi. Merakım nasıl geçecek bana tarif etmenizi yapmam gerekeni anlatmaniz olucak. Şimdiden kusura bakmayin buna ihtiyacım var🙈☺ve rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeğinizi
ZzMerve Yk6321 yazarım inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bende çok merak ediyorum stres heyecan hepsi bir arada Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻🤗