Maviapril Kıyamam ya, sabahları baş ucunuza geceden ekmek kenarı koyun az bişey kurusun, kalkmadan yiyin, midenizi tutar. ben de fenaydım, şimdi de karın büyüdükçe reflü uyutmuyor mide yukarı çıkıyor, küçülüyor 😬
Size fırında beşamel soslu brokoli önerebilirim , nefis yemek tariflerindeki iyi bir tarif. Soğansız sadece maydanoz, kırmızı lahana az bişey dere otu ile yapılan patates salatası olabilir. Ispanaklı tatlı lorla hazır yufka börek. Az yağlı kıyma ile hazırlanmış köfte yanına pilav ve cacik. Çünkü et de yemelisiniz. Haftada bir hamilelerin yiyebildiği tür balıklar fırında yapabilirsiniz. Alüminyum folyo zararlı olduğu İçin iki yağlı kağıt arasında kenarları burkarak hava almaması sağlanmalı, içine patates de doğrayın güzel oluyor. Sütlü tatlı olarak, kadayıflı muhallebi tatlısı güzel gider, YouTube nefis yemek tarifleri yine güzel bir tarif vermiş. Tavuk sote az baharatlı yapın. Menemen olabilir yumurtasını ayrı kavurup atın içime kokmaz. Tavuklu karnıyarık da yapıyorum güzel oluyor, patlıcanları fırında ikişer kaşık yağa bulayıp ortadan kesilmiş halde hafif olacak şekilde kızartın. Aklıma başka gelirse yazarım yine 😋😊