MKrasnic Esosun ben olmuşum. Sıvı akıntım vardı. Cleocin krem verdi doktor dün gece ve bugün kullandım
Adaarda16 Bide 37 haftalık gebeyim makatta yanma ve hafif kaşıntı var bu normal birseyy mi ilk gebeliğim. Yani bebeğin baskısımdan falan mı oldu neden oldu acaba kabız da değilim ama. Yaşayan varsa böyle birsey bilgi verebilir mi ne yapsam geçer
Svmcan Adaarda16 hemoroid oluyorsun. Hemoroid belirtisi onlar. Nemli kalmamasına ve temizliğine dikkat etmelisin.
MKrasnic Esosun yok hayır biraz akıntı , ama iki üç kez yaşadığım su gibi de akıntı olmuştu. Şimdi kremi geceden sürüyorum. Cuma günü tekrar kontrole gideceğim kısmetse
Adaarda16 Svmcan çok dikkat ediyorum inşallah olmaz önereceginiz birsey varmı pişik kremi falan kullansam iyi gelir mi
Svmcan Adaarda16 benimde o haftalarda başladı şuan ağrı yapmıyor ama var. Pişik kremi değilde ona özgü kremler var doktor yazıyor söyleyince. Kabız olmamaya uğraşıyorum sabah aç karınla yarım bardak sütle kuru kayısı falan yiyorum. Temizliğe dikkat ediyorum. Başka çözüm bende bulamadım.