MihricanA Zorunlu sezaryenle doğurdum şuan oğlum kucağımda rabbim bekleyen herkesin isini kolaylaştırsın dogum hikayemi yazacağım musait olunca 💙
26Merve MihricanA Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün ömrü uzun bahtı güzel olsun bebeğinin ☺️🤲
Dilek_erduann MihricanA yaaa😍 hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah 🤲 dualarım seninle olacak en az acıyla ağrıyla atlatırsın inşallah
MihricanA 26Merve Amiinnn Rabbim bekleyen yolunu gözleyen herkese nasip etsin cok ağrım var ama ona bakınca pamuk gibi oluyorum😍
26Merve MihricanA Onlarda geçecek canım ve sen bir çiçeği büyütmenin mutluluğuyla her acıya sukredeceksin ☺️
MihricanA Edadncl55 Bende korkuyordum acısı ağrısı cok fena bu bir gercek ama mutlu bitecegine inanınca rahat olabiliyo insan. Sezaryene ağlayarak girdim gülerek çıktım düşünün
26Merve MihricanA Anne olunca değişiyor insan canım ☺️Benim 4.5 yaşında bir oğlum var ikinci yolda ☺️Evlat çok tatlı
Zeyzey1616 _imra_1213 gözün aydın canm rabbim analı babalı büyütsün inşallh darısı benim ve tüm anne adaylarımızn başına rabbim tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin ❤️🤰🏻
Ryhnipk04 MihricanA gözünüz Aydın bebeğiniz hayırlı olsun inşallah bende Pazartesi sezeryan olacağım sütüm gelmezse diye korkuyorum süt geliyormu acaba ve hasta bezi çantama koymalımıyım lazım oluyormu 🥰
MihricanA Ryhnipk04 Hasta bezini ayaklarimi hissetmeye basladigumda giydirdiler kesinlikle lazım oluyoe sütüm çok az geliyor çoğalması icin sürekli emziriyorum zaten oğlum ayrılmıyor tam doyamadığı icin
MihricanA Dilek_erduann Ağrılarım geçmedi hala ama ikimiz de iyiyiz çok şükür beni sadece ağrılar zorluyor 😥
Dilek_erduann MihricanA iyi olmanıza çok sevindim 😊 Ağrılar için de biraz daha sabır geçecek inşallah dualarım seninle 😘