2melek_annesii Asliitncr ne var diyorum ne yok cnm yaa ikilemde kaldım sen yarın bida yap erken saatte ilk idrarınla
26Merve Asliitncr Gülüm var gibi ben gördüm ☺️Oğluma hamileliğimi de böyle bir çizgi ile öğrenmiştim tabi testte bozuk olabilir yarın ilk idrarinla bir daha yap ☺️Allah gönlüne göre versin 🌹
Birgul Asliitncr yani varsada çıkmayabilir bende adetime 4 gün kala 12 değerle öğrenmiştim. Doktor yapsanda çıkmayabilirdi testte demişti
Mavilotta Asliitncr Hayır yani 10 sn baktıktan sonra 2. Çizgiyi görmeye başlıyorum demek istedim 😊😊 inşşalh vardır canım tekrarla adet geçince
Elifkylc Bende gördüm gibi kann ver bence bende bugün verecektim akşam ama acilde verilmiyormuş artık😔
Birgul Asliitncr varsa da inşallah Sağlıkla ilerler yarın ya da öbür gün tekrarlayın çünkü hcg 2 günde 2 kayı artar ve daha belirgin olur
betuss10 Asliitncr canım umutlandırmak istemem ama ben de böyle ince bir çizgiyle öğrendim ancak adet gününe kadar her gün sabah yap bence git gide koyulaşması gerek 😇 Allah gönlüne göre versin inşallah 🍀