sennur26 alihamzaveannesi 20. Haftamda çok hafif hissetmeye başladım. Şimdi baya baya hissediyorum. Geceleri nutella kaşıklayıp uzanıyodum öyle öyle hissetmeye başladım 😂😂 bu bana yaklaşık 6 kiloya maloldu ama napalım 😂
cilekreceli alihamzaveannesi kilo durumuna bağlı olabiliyor kas ve yağa bağlı olarak hissedemiyor olabilirsiniz. Başka bir ihtimal ise iç karın alanının geniş olmasından mütevellit bebe içerde rahatça at koşturabildiği için hissetmiyorsunuz :)
Kimkibu Bilmiyorum hissedip hissetmediğimi🙄 daha erken ama dün böyle kasığıma yakın minik baloncuk patlar gibi 3 kere bişi hissettim cok şaşırdım ama anlayamadım hareketmi bilmiyorum🙄 17+1 iz
annelik16 alihamzaveannesi 16 da hissetmeye başladım şuan 20 deyiz maşallah çok net hissediyorum sizde yakında hissedersiniz kişiden kişiye değişiyor 🌸
EbrarBostanci-81 İlk 17.de hissettim ama ilk bebek olduğu için çok emin olamadım 19.haftadayız 3 gündür yoğun bi şekilde hissediyorum yakındır sizinde 🥰 ama tarif edilemez bir duygu 🌸🙏🏻
Ylzozprn İlk hamileliğimde net olarak 26 da hissettim şimdi 2.hamileliğim 21 e giriyorum daha bugün çok net hissediyorum ve eşimde artık elinle hissediyor karın yapısı ile alakalı o yüzden bekleyin yakındır hissetmeniz😍