25moonlight-2021 elcn4139 benim de evim küçük e bebekten küçük beşik buldum acaba onu mu alsam diyorum linkini atabilirsem atayım sizde bakın
Merve59630 elcn4139 n11 den hamak alın benimde ev çok küçük kullanamıyorum bebeğim 4 aylık onu kullanıyorum aşırı memnunum sok tak istediğin yere götür hafif ve kullanışlı isterseniz link atarım
neslihann87 25moonlight-2021 bende buna benzeyen bi beşik aldım yerim küçük olduğu için gayet kullanışlı hem oda odada gezdiriyorum iyi oluyo
Tahaninannesii 25moonlight-2021 bunu 5-6 aydan fazla kullanamazsınız ama beşik ölçülerine dikkat etmemişsinizdir belki diye dedim🥰
Sarslandas elcn4139 benimde evim küçük ve tayinciyim küçük bişey alacağım civil de baktım bugün bayağı beğendim fotoğrafdakinden güzel fikrim değişmez ise onu alacağım https://www.civilim.com/convers-citir-besik-mavi-0130-mvi
symscn elcn4139 ayni benim derdim yatak odasından aynalı cekmeceyi çıkartıp beşik koymakla çözüm bulduk canim kucuk sepet besinlerden mecburen
Tahaninannesii 25moonlight-2021 yeğenim 5 aylık oldu nerdeyse beşiğin ucuna değiyor ayakları bir süre sonra rahatsız eder yani. Ama jokerde bir tane görmüştüm sanırım onun boyu 100cmdi bir de ona bakın isterseniz belki onu daha uzun süreli kullanabilirsiniz
ZZeyynePP elcn4139 bende 2 bebeğim için küçük beşik bulmak zorundayım :)) civilde ahşap beşik var canım beyaz yerden de biraz anne yanı gibi 50 ye 90 gibi birde 60 120 var ben küçüküğünü alıcam galiba sende bakabilirsin