Papatyam_anneyim ipekmommmm kötüü ilgi alaka yok Doğum yatıyım sırada bile bana bağırıyordular sebepsiz yere hemde heryer kan çöp kanlı peçeteler🤢şimdi pandemi girince nasıl bilmiyorum hijyen konusunda ilgi alaka yine aynı suratsızlar ama bütün devlet hastaneleri aynı değil özelden iyi devlet hastaneleri de vardır ama bana denk gelmedi
Aselinannesiii ipekmommmm diğer postunuza da yazmıştım ben şehir hastanesinde yaptım doğumumu çok iyiydi herşey gerçekten çok memnun kaldım
Sevgiinur ipekmommmm benim kuzenim 2 sene önce devlet hastanesinde çoğum yaptı Doğumun hemen ardından 4 ay yoğun bakımda kaldı , rahmini aldılar😔 böbrek yetmezliği çıktı taburcu olduktan sonra . şimdi de tahlilleri kötü çııkıyor😔 kuzum çok acılar çekti herkesten sakınan kuzenim saçı başı açık koridorlarlarda gezdi aklını kaybetmesine ramak kalmıştı Rabbim yine evladına bağışladı onu 🥺Uzun zamandır görmüyorum durumunu bilmiyorum Allah heerkesin yardımcısı olsun inşAlllah
Fatoemir Bn devlette dogurdumm pişmanim ama gene mecmur devler diri diri kestiler sonra bide hissede hissede dikiş yaptilar tapki verdigimdede ama tepki verdiler
ikiponcik_annesi Ben kızımı devlette yaptm 6 yıl oldu hastane yeni kurulmuştu çokta temizdi orda yaptm sadece çok sancı çektirdiler ona kızıyorum yoksa sezeryan oldum çokta sorunsuz temiz bi ameliyat geçirdim şükür şimdi ikinciyi nerde yapmalıym karar veremiyorum devletmi özelmi 🤦♀️
ipekmommmm Aselinannesiii canım burda da sehir hastanesi var ama Cook uzak bana 2 saat vardır birde İstanbul trafiğini düşün. Hiç muane ye gidemedim doğuma gidersem acilden alırlarmı bilmiyorum
ipekmommmm Sevgiinur iyi ki de devlette yapmış özelde ölürdü. Özele kaç kere muane oldum kasılmam vardı hiç bişey yapmadılar eğitim ve araştırmaya gittim cok sükür herşeye baktılar enfeksiyonum varmış
Aselinannesiii ipekmommmm acilden alırlar doğuma gidersen tabi sen bilirsin 🤭 Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏
Kadze ipekmommmm bnm çok yakın bir arkdsm bahçelievler devletbde yaptı ikinci doğumu ilki özeldi. Gayet memnundu pandemi böle devam ederse belki bende aileme yakin orda yaparım emin dglm. İstanbul’da başka bir akrabamız da Zeynep Kamil de doğum yaptı çok olumsu yorumlar okumama rağmen kendisi memnundu. Ben araştırmaya gittim bir iki kötü şeyler yaşadım için korkularım var Ümraniye arastirma ile ilgili ama diğer hastanelerden kötü yorum duymadım. Aslında bana bakacağını yada rahat edeceğimi bilsem k.valide yanına giderdim ama ilkjnde geldi mahvoldum o yüzden düşünmüyorum devlet doğum için daha küçük şehirlerde tercih ederdim ben heralde
Lionfamily Benim kuzenim 3 sene önce doğum yaptı çok şükür çocukta bi sıkıntı yok ama kendisi ameliyat sırasında gözleri mikrop kapmış tam 2 ay gözleri bandajlı gezmişti,devlette gerçekten ilgilenmiyorlar ama mecbur kalınan durumlarda el mahkum 🤷🏼♀️
Kardelen_nm ipekmommmm ben 3 ay önce devlette Doğum yaptım ve özel hastane gibi ilgilendiler hiç pişman değilm