25+4 olduk ama hala akıntım var günlük ped kullaniyorım birakamadim doktorada sormayı unuttum geçem kontrolde.. kokusuz; beyaz veya şefaf baya sıvı sekilde geliyor yani bir avucun yarısı kadar .. acı yanma kaşıntı falan yok sadece akinti olarak var.. normal mi sizde de oluyormu?

• [silindi]

Bende de var 23. haftam

Benimde oyle geldi su gibi geldi 35 haftaliktim sandim suyum geldi hemde iki kere geldi doktora gittim korktum yeminle

derinsart evet normal her hamilede gelen bişy canm bnmde çok geliyordu doktor zatn her randevuda soruyor akıntın varmı diye yoğunlaştığı zaman söyledim fitil yazdı kullandım yani etki gösterdi şuan az az geliyor normal gelmediği bile oluyor bazen

derinsart aramızda tam 1 hafta var, bizde 24+3 üz, bende aynı sorundan dertliyim, iç çamaşırında terlemiş gibi ıslaklık oluyor su gibii. Sanırım bu haftalarda normal

Dtinc evet ozaman normalmis gerçekten günlük pedden bir kopamaadik koymasam sürekli ic camasiir defistirme istegi oluo ufak bi damla bile beni rahatsiz ediyor ki

derinsart ben çalışmıyorum genelde evdeyim, dışarı çıkıcağım zaman mutlaka günlük ped kullanıyorum sizin gibi ama onuda sık değiştiremediğimden içim bi elvermiyor.