25+4 olduk ama hala akıntım var günlük ped kullaniyorım birakamadim doktorada sormayı unuttum geçem kontrolde.. kokusuz; beyaz veya şefaf baya sıvı sekilde geliyor yani bir avucun yarısı kadar .. acı yanma kaşıntı falan yok sadece akinti olarak var.. normal mi sizde de oluyormu?
akıntı
[silindi]
Bende de var 23. haftam
Benimde oyle geldi su gibi geldi 35 haftaliktim sandim suyum geldi hemde iki kere geldi doktora gittim korktum yeminle
[silindi]
Sahika8989 neymiş peki su mu akıntı mı
derinsart evet normal her hamilede gelen bişy canm bnmde çok geliyordu doktor zatn her randevuda soruyor akıntın varmı diye yoğunlaştığı zaman söyledim fitil yazdı kullandım yani etki gösterdi şuan az az geliyor normal gelmediği bile oluyor bazen
[silindi] akintiymis 🤣
Sahika8989 bende su sancak kadar cok degil o bellide yine de enfeksiın olmasindan korktum
Zeyzey1616 günde bi kez geliyor rahatsiz edici seklde gün icinde de damla damla geldiig oluo herkesde varsa normal ozaman😊
[silindi] normal ozaman enfeksion olmasinda😊
derinsart degildir enfeksiyon yanma.kasinti agri yapiyor
Sahika8989 iyi cok şükür🤲🏻
derinsart normal cnm
Dtinc evet ozaman normalmis gerçekten günlük pedden bir kopamaadik koymasam sürekli ic camasiir defistirme istegi oluo ufak bi damla bile beni rahatsiz ediyor ki