Ozge20ulu Merhaba canlar ben özele gidiyorum fakat eşimden indirimli , ama testler çok pahalıya geliyor detaylı ultrason 1.548tlcik🤪 İstanbul Kadıköy civarında tavsiye ederim dediğiniz bı yer varmı acaba
Merveeren5344 Ozge20ulu bağdat cad fetüs klinik Mehmet uludoğan perinatoloji uzmanı 2 sene önce 420₺ şimdi ne kadaer bilmiyorum ama arayıp bilgi alabilirsiniz
Ayseucn Ozge20ulu merhaba bu tarz test ultrason vs işlemleri Zeynep Kamil de falan yaptırmayı tercih etmiyor musunuz ben de özel e gidiyorum ama böyle işlemlere böyle fiyatlar diyorlar dr um devlette yaptırabilirsin sonuç raporlarını getir bende bakacağım falan diyor.
Seviiii Merveeren5344 bende fetus tanıya dün gittim benım doktorum dr zeki şahinoğlu ydu. Ben memnun kaldım nakitte 500 kredi kartına 600 denildi🙃😊😊 Ozge20ulu
berus Ozge20ulu çok pahali pendik medical park Ercüment beye gidin 650tldi eylülde tavsiye ederim çok iyi perinatoloji doktoru.
Ozge20ulu Sevgi1907 evet canım pahalı 😔zaten muaniye para vermiyoruz eşim isden dolayi indirim ama testler tabi fena 😞
Sevgi1907 Ozge20ulu hm muaynede alinmayan paralari testlerde aliyolar desene bence baska bi hastane bak uygun yollu o para cok fazla
Ayseucn Flower3 ben ikili test için gitmiştim o zaman dediler 20. Haftada al diye Zeynep kamil de olduğuna Eminim diğer devlet hastanelerini bilmiyorum malesef
Cns3 Ozge20ulu canım ben Delta hospitalde yaptırdım küçükyalı 400₺ dr deniz hanım mükemmel bi doktor kadın çok ilgili çok cana yakın içten babayıda içeri alıyor benim 50dk sürdü CD ve fotoğrafta veriyorlar hem şiddetle tavsiye ederim 👍🏻👍🏻
Seviiii Cns3 buraya da gittim burası da ilgiliydi ben 2 kere detaylı yaptırmak zorunda kaldım o yüzden 2 yer gördüm ☺️ Ozge20ulu
Ozge20ulu Ayseucn ben internetten baktimda yok bulamadım gebe izleme diye bı alan cikiyomu ki internette
Ayseucn Ozge20ulu benim haftam daha uygun olmadığı içinmiş henüz almadım ikili test yaptırırken bu şekilde tarif etmişlerdi ama istersen bir 182 yi ara ordan da yönlendiriyorlar
Husraaaa Seviiii bende zeki şahinoğluna gittim 600 verdim kartla :) valla cok memnundum cok iyi doktor gidin bence vagdat caddesinde
Merveeren5344 Seviiii 2 sene önce 420₺ şimdi 500₺ çokta değişmemiş fiyatlar sevindim buna ☺️ 4 5 hafta sonra bende gidicem inşallah iyi oldu fiyat ögrendi ğün