deletedmom43 RukiyeFatihErdoan benim arkadaş almış,dün gösteriyordu. E bebekte 240 liraydı ben 70e aldım dedi
Ceren35 RukiyeFatihErdoan ben onu aliexspressten aldım 25 dolar korkarak aldım ki yorumları iyiydi satıcının,2 hafta oldu olmadı geldi ve şaahane
esoeso RukiyeFatihErdoan bnm arkdsm da getrttı canta oda cok memnn kalıtesnıcok begenms fyatıda 70 lıra falandı
Esra93 RukiyeFatihErdoan İngilizce adresten kastı normal adresini yazacaksınız ama noktalı harflere dikkat edin mesela küçük harflerde ı yerine i harfi yapın ğ yerine g harfi büyük harflerde tam tersi İ yerine I harfi gibi. İstanbul değilde Istanbul gibi bilmem anlatabildim mi 👍🏻😊
Meliss Ben Bebegim icin birçok alışveriş yaptım aliexpresten ve cok memnun kaldım😊sadece beklemek heyecanlandırıyor kargo biraz uzun sürüyor 😂
RukiyeFatihErdoan Meliss öleymiş 🙂 nasıl yaptınız peki adres kısmı ingilizce istyor kaydetmiyor bilgileri
Sumeyyye RukiyeFatihErdoan türkçe karakter kullanmamanı gerekiyor adreste. İngilizce harfleri kullanıcaksınız
Mihri-musta Tüm adres bilgilerini büyük ve noktasız harflerle oluşturun. Ben de birçok şey aldım ebebek joker birebir aynılarını satıyor, hata ınstagram butik sayfaları.
Sumeyyye RukiyeFatihErdoan ben o şekilde yapabilmiştim. İsminizde de olmaması gerekiyor sanırım. Biraz uğraştırıyo🤦🏼♀️
Ceren35 RukiyeFatihErdoan yaa bir ara benimde adresimi güncellemedi hata verdi sonra oldu. Güncellemesigelmiştir belki yada eksil bir şey mi var ki?
Ceren35 RukiyeFatihErdoan deneyin siz uygulamayı güncelleyin biraz daha olmazsa özelden yardımcı olmaya çalışırım isterseniz