Ayse2011 nuriyekeles301 kişinin durumuna göre değişir ama ben özelde dogumu tercih edenlerdenim ilgi alaka mükemmel brnim doktorumda hastanemden memnunum yani.
Gizmolata nuriyekeles301 doğumda ebeler giriyor doğuma doktor ekstra bir durum olmadığı müddetçe girmiyor, inkanınız varsa özel derim devlete bi kere gittim ilk hafta aman aman dedim, tabi bazıları çok iyi oluyor şans
MelikeD Devleti hiç düşünmedim, çok şükür özele imkan var gidebiliyorum. Her ne sıkıntım sorum olsa hastaneye gitmeden doktorumu arayabiliyorum, yardımcı oluyor. Devlete giden arkadaşım doktoru numarasını vermediği için arayamıyor bile :(
-Kbra8- Geçen ilk defa bi devlete yolum düştü tövbeler ettim. Gerçekten biraz olsun imkan varsa kesinlikle özel. Her an doktoruna ulaşma şansın var. Bi yerime bişey olsa direk yazıyorum arıyorum anında geri dönüş alıyorum. Kontrollerim en az yarım saat sürüyor bebeğimin her ayrıntısını gösteriyor şikayetlerimi sorularımı dinliyor. Şikayetlerime Özel vitamin ilaç yazıyor. Doğumda da şimdiden stres yapmıyorum işin uzmanı özel ilgi diye. Devlet olsa kim girecek ne yapacak nasıl geçecek düşünmekten uyku uyuyamazdım sanırım. Uzun oldu ama daha bir sürü şey yazabilirim 🤭😊
ikiponcik_annesi -Kbra8- ben kontrollere devlete gidiyorum ama doğumu özelde yapıcam galiba şöyleki kaçtır gidiyorum randevum 9.30 ama doktor nst deki hemşirelerle muhabbet ediyo diğer odaları geziyo saat 10 olmadan odasına geçmiyo bide günde bilmem kaç hastaya baktığı için seni tanımıyo bi öncekinde şöyle demiştm simdi böyle gibi bi muayne tarzı olmuyo artk kalıplaşmış yat bebeğe baksın bir iki bişey söylesin göndersin bitti bu kadar aslında özele o kadar para vermek istemiyorum ama iyi bi doktorda kalmadı malesef heleki şu pandemi sürecini kullanan doktorlarda çok hiç oralı olmuyo adam artk 🤦♀️
-Kbra8- ikiponcik_annesi aynen öyle. Aslında normalde bile devlet çok sıkıntı hele bir de pandemi sürecinde hem çok büyük risk hem de gerçekten ilgi temizlik hijyen konusu çok kötü. Bi küçük alanda 150 kişi bekliyor. Doktor yat kalk demesi iki dk. Devlet olur iş değil şu süreçte hele ki.
Buketg13 nuriyekeles301 32 haftalık hamileyim şuan bu zamana kadar tüm kontrolleri testleri devlette yaptirdim ama haftaya özele basliycam doğumu özelde yapicam çünkü doğum için tercih yaptırmıyorlar ve bu zamana kadar gittiğin doktorun dogumunu yaptırmıyor o an kim varsa hastanede o yaptırıyor o yüzden kontroller devlet doğum özel 😅
Zeyzey1616 nuriyekeles301 ilk zamanlarda birkere gittim devlete kese varmı yokmu diye tövbe ettim birdaha gitmemek için insana insan muamelesi yapmıyorlar azarlayıp geçtiler ilgilenmediler belki bi muayene olmak için 4 saat bekledim sıfır ilgi o günden sonra birdaha hiç gitmedim imkanım olsada olmasada öylede böylede hep özele gittim gidiyorum çok şükür doktorumda iyi hastanede iyi hijyen konusunda zaten çok iyi doktorlar desem Güler yüzlü ilgili doğumumda özelde olucak kesinlikle özel diyorum yaniii
neslihann87 nuriyekeles301 2 1.devlette 2.üniversite hastanesinde 3.de özelde oldu virüs nedeniyle devlete gitmeye çekindim biraz yoksa ben hepsinden memnun kaldım karşına çıkan insansa geeçekten farketmiyo özel yada devlet
ikiponcik_annesi -Kbra8- annemde kaynanamda devlette yap bi senmisin bişey olmaz diyolar olacağı varsa her yerde olur diyolar ikisinede anlatamıyorum heleki bugün kaynanam sen devlette doğur bebeği özelde sünnet ettir demesi şok etti beni 🤦♀️🤦♀️
Ebreva nuriyekeles301 bulunduğun şehir ve hastaneye göre değişiyor mesela istanbuldayım ben bi kaç kere test için gittim gitmez olaydım muayeneye stajyer girdi 5 tane çok utandım o an ilgi çok yok yoğunluktan doğuma desen kimseyi almıyorlar odalar2-3 veya 3-4 kişi oluyor genelde babayı almıyorlar görüş saati hariç ama imkan varsa özel derim tabi kii ben çok memnun kalmıştım herşeyden
Gul6161 Kızlar bende özele gidiyorum 1 kere devlete gittim ondada ağlayarak çıktım doktor ultrasonda bakcak baba kafanı duvara çevir ve sakın doktorun tarafına bakma dediler noldugumu şaşırdım üstüne üstün bide progestan yazdırcaktım kaç mg olduğuna telefondan baktım diye doktorun ebesi bana şimdilerde herşeyi telefondan bakıyo akıllarında tutamıyo dedi 😀😀 Bende sinir tavan dedim nerden bakcagımı sanamı sorcam ayrıca sen kişisel yorum hakkında konuşmak yerin herşey normal diyeceğine bebekle alakalı konuş felan tabi sinirden çıkınca ağladım daha birsürü şeyler dedim fırsat buldunuz burda otur aşşa al maaşı öyle herkes çalışır felanda dedim korkuyorsunuz 1 2 hastaya fazladan bakarım diye 😀😀
Sedamurat nuriyekeles301 bence devlet veya özel diye değilde doktor ilgisi ve ilgisizliği olarak düşünülmeli bazı doktorlar var özel de o kdr ilgisizki anlatamam yani öyle böyle değil ağzından kerpetenle alıyosun lafı devlette de aksine çok iyi olanlarda var ben kendim özel kliniğe gidiyorum sebebide bir kaybım var sıkı takip yapıyoruz o yüzden normal bi gebelik geçiriyo olsam devlet hastanesinide değerlendirirdim özelide hangisi daha hoşuma giderse oraya giderdim devlette 7. Haftadan sonra ayda bir kontrol olduğu için istemedim benim gittiğim klinikte o anki duruma göre haftada bir 15 günde bir kontrol oluyor 12. Haftadan sonra eğer bir sorun yoksa ayda bir yine sorun teşkil edecek birşey varsa 15 günde bir gidiyorsun kontrole..
Birminiginannesi nuriyekeles301 bütceme uygun olursa özel tabiki aam 3 4 milyar doguma verecek gücüm yok tabiki asgari ücretle geciniyoruz bi hastane buldum haftaya gidicem normal 1300 sezeryan 2250 dediler inşallah zam gelmez
nuriyekeles301 Pazartesi sabah gittim 17 haftalık hamileyim karnım ağrıyordu afedersiniz büyük abdeste oturamıyorum sanki içim çıkar gibi ağrım oluyordu sıra bulamadım dedim doktoru beklim sorarım doktor yüzüme bile bakmadı çok üzüldüm yani bi fikir vermek bu kadar mı zordu ki 4 aydır aynı doktora gidiyorm moralim çok bozuldu gerçekten bulunduğum şehir küçük olduğu için özel hastane de yok mecbur pazartesiyi bekiyorm ilk gebeliğim tecrübem yok insan korkuyor bişy olursa diye daha önce Bi boş gebelik geçirdim tedirgin oluyorm piskolojik olarak 😟