Merhaba güzel anneler ;
zor geçen hamileliğim sonrası erken doğum yaptım..
20 haftalığa kadar rutin giden gebeliğim,uykularımın kaçması çarpıntı ve panik atak krizleri ile zorlanmaya başladı… her geçen gün daha zorlandı ve zonbi gibi hiç uyumadan geceler geçiyordu…doktorum pasiflora şurupla sakinleştirmeye çalışsada koltukta oturur pozisyonda uyumaya çalılarak geceleri atlatmaya örgüler örerek yine geceleri geçirmeye başladım .. maalesefki geçen zaman bana aşırı tansiyon yükselmesini ekledi ve ardından berbat derece ödem ve şişliklerle mücadele etmeyede başladım doktorum gebelik zehirlenmesi olabilir diye çok tahliller yaptı ilk olarak protein yüksek çıkmadı bebek en azından yaşama şansı olsun diye iki hafta gözetim altında tuttu..Fakat ben gün geçtikçe kötüye gittim gebelik beni zehirliyordu ve tek tedavi doğum yaptırmaktı..şiştikçe şiştim tansiyon berbat yüksek ve kalp kapakçığında sorun oluştu hastanede yatıyor sürekli takip altındaydım ki 29.4 haftaya getirebildiğin bebeğim sezeryan ile doğumu yapıldı küvezde büyümeye çalışıyor ben ise ölümden döndüm ve hala şişliklerin geçmesini bekliyorum yavaş yavaş tabi …bebeğime dua edin anneler kilo alabilsin suan 1155 kilo doğdu sağ Salim kavuşalım inşallah evlatlarımıza 🤲🤲😊