Jdiebsh ipekmommmm 2 ay daha buyur 😂kimiside gobegım buyumuyo dıye sıdalanıyo yapacak bişi yok canım malesef
Zdk ipekmommmm hbu soruyu ben de soruyorum bazen. Minyon biriyim taşıyamıycam bebeği içime sığmayacak gibi geliyor 😀
Bsmlh Astadavistabeybi ben demiştim demek isteniyorum ama doğmadı dimi😍☺️ Saglıkla gelsin artık annesi senin haberini çok bekledim 😘
Ayssmom Astadavistabeybi sende doğur artık sinirlerim bozuldu 3 haftadır 40. haftandasın gibi hissediyorum 😂😂😂💜
Emeldikici Zdk bende öyle 9. Aydayım 8.5 kilo aldım ama göbeğime dokunsam güm diye patlayacakmışım geliyor 🤦🏻♀️😄
mucizemi_beklyrm Zdk bende aynı durumdayım minyonum göbüş çok büyüdü 30+6 haftalık. nereye bu gidişat meraktayım 🙈😁
Duygukocc ipekmommmm korkma kız nolucak bebeği büyüyo şükret dua etki büyüsün zamanında doğsun erken doğupts küveze girmesin Allah korusun ben 8 aylık doğum yaptım 35 haftalık
Zdk ipekmommmm bana da öyle geliyor. 1 kilo olmuş bebek daha halbuki ama sığmıyor gibi. 🙁 sonlara doğru 3 kilo olduğunda nasıl taşıycam diyorum
Svmcan ipekmommmm son zamanlar kesinlikle daha hızlı ve daha fazla büyüyor38+6 yım kendimdeki gözlemim bu şeklide 🤦🏼♀️
Ervasevgi ipekmommmm ooo daha 7 aylıkta sikayetleniyorsan son ay yandın desene :) son 2 ay daha da fazla büyüyecek çünkü 😁
Svmcan ipekmommmm bende hatta korkutmak istemem ama yedi aylıkken hamile oldugum bol giyince anlaşılmıyordu suan koskocaman bir göbeğim var
ipekmommmm Svmcan ay daha 7. Ayımdayım ben bide 9. Ay nasıl olucak bakalım. Hele yemek yiyince bomba gibiyim
ipekmommmm Ahsenbeyza yaa ben çok seviniyordum göbeğim yok diye 25 ten kendi kendime nazar ettim davul gibi olduk