Baloglusumm Kızlar 22+2 olduk ama arada adet sancılarım oluyor bebek hep aşağıda kasıklara tekme atıyor sezeryan yerime tekme atıyor nadir üstlere tekme atıyor ne zaman yukarı çıkıcak ya adet sancıları normal mi
Birgul Baloglusumm bende 21+6 oldum çoğunlukla tekmelerini aşağıda hissediyorum bazende göbek bölgemde sanırım ayaklarıyla aşaya vuruyor kollarını oynatınca yukarda ☺️
ikiponcik_annesi Baloglusumm bende 20 +4 haftalığm dediğiniz gibi hep mesanede yada vajinada hissediyorum hareketlerini bide benim eşide aşağıda yukarı çıkmadı galiba bugün biraz yürüdüm diye kasıklarıma ağrılar girdi biraz dinlenince geçiyo şükür kaçıncı haftadan sonra yukarı çıkar acaba 🤔
melegiiimm Baloglusumm 23+4 teyim bende bendede gecen hafta adet sancisi 2 gun gecmedi resmen dogum sancisi gibiydi hemen acile gittim enfeksiyon kapmisim.doktor ilac vermedi bol su ic dedi vs sende bence dikkate al cnn
Esosun Baloglusumm bu haftalarda rahim doğuma hazırlandığından kasılıp gevşeme hareketleri yapıyor canım eğer düzenli gelen sancıların suyun vs gibi belirtiler varsa burada hiç vakit kaybetme 10 dk da bir sancı giriyor mu bi kontrol et kendini ilk önce eğer yoksa sorun da yoktur inşallah 🙏🏼
Baloglusumm Birgul aynen ya doktor ultrasonda zaten ayakları aşağıda demişti ama o zaman 19 haftaliktik ne zaman dönecek yukarı çıkacak ya bide adet sancıları oluyor sizde oluyor mu
Birgul Baloglusumm evet bende de 1-2 gündür bi anda olan bi ağrı var dinlenince geçiyor Çarşamba kontrolüm var sorucam ama burda bi kaç kez denk geldim yalancı sancı da olabilirmş
Baloglusumm Birgul benimde cuma detaylı ultrason var sorucam inşallah önemli birşey değildir aşağıda hissedince bebeği birde korkuyorum ben benim ağrılar 4 5 saniye sürüp geçiyor ama gün boyu hissediyorum tabi
Baloglusumm ikiponcik_annesi ay valla bilmiyorum ya acaba ne zaman çok merak ediyorum bende hep aşağıda hissediyorum tekmeleri vajinada falan kasıkta adet sancıları oluyor mu arada 4 5 saniye falan sürüp geçiyor
ikiponcik_annesi Baloglusumm yani adet sancısı olmadı bende canım dediğim çok ayakta kalıpta kendimi çok yorarsam kasıklarıma yük biniyo sanki o zaman sancı yapıyo ama senin belki rahmin genişliyo olabilir ondan olurdur o adet sancısı gibi sancı
Bsmlh Baloglusumm benımde aynı detaylıda sordum kendi dr sordum normal dedi sıkıntı yok dedi hatta detaylıda bastırınca bak kaçtı yukarı dedi ama yinede sormak en iyisi hala aşada hissettiğim oluyor basen yukarı
Baloglusumm Bsmlh ben akşamları yemek yedikten sonra göbek deliğinin oralarda tekme hissediyorum oda kolları heralde çünkü kafası yukarda ayakları aşağıda demişti başka zaman hep aşağıda hissediyorum rabbim hayırlısını versin inşallah sağ-salim kucağımiza alalim