Gul6161 denizanasiii evet değişik minik birşey oluyo belirli bi noktada birşey oldugunu anlayabiliyorum ve ilk kez hissettiğim şeyler genelde akşamlardan 10 larda felan oluyo
denizanasiii Gul6161 zaten gün içindeki hareketlerimizle amniyon sıvısı içinde sallanıyor ve uyuyormus bebek, biz dinlenmeye uyumaya geçtiğimiz zamanlarda hareketleniyormus diye bir uygulamada okumuştum. Senin saatler de tutuyor demek ki hissediyorsun ❤️❤️❤️
Ebreva Gul6161 kilo çok etkiliyor diye biliyorum gönek bölgesindeki yağlanmadan ilkini 15 ikincisini 13.2 de hissettim ama bazı bebekler geç hissediliyormuş
Ebreva Gul6161 ben daha kiloluyum size göre ama iç karnınızada baglı olabilir mesela alt komsumla aynı kilodayız ama onun bebeğini doktor kilodan zor görüyorum demiş mesela doktorunuza danısın bi belkide sakin bir bebiştir 😇
Gul6161 Ebreva belkide geçen hafta gittim doktora zaten bir sıkıntı olmadıgını dedi bakalım nolur ilerleyen haftalarda 🙂 gerçi benim karnım azıcık çıktı öylede kaldı 🙂 yani dılardan bakan anlamıyo ben normal kendim bakınca anca anlıyorum 😀
Ebreva Gul6161 ilk hamileliğimde 5.5 aylıktı herkes kilo göbeği sanıyordu o kadar azdı düşün sonradan bianda çıktı karnım şok oldum 😂 bu garibimde daha 13.4 haftalık ama 5 aylık gibi oldum karnım anlamadım😂
Gul6161 denizanasiii belkide öyle oluyo ve zaten hep akşamlardan hisseder gibi oldum 🙂 Hadi inşallah tam hissedeceğim günlerde gelir