Ebru5555 Mayıs annelerine merhaba 😊biz bugün detaylı ultrasona girdik bütün bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 21 haftalık 26 cm 380 gr sizce normal mi sizde durumlar nedir
Ayca24 Ebru5555 Mart annesiyim inşallah ,merhaba ☺️ 20+5de 390 gramdı ,gayet iyi sizin bebişinde kilosu boyu ☺️
E-K-D Ebru5555 en son 24. Haftada gitmiştim 800 küsür gramdı boyunu heyecandan sormayı unuttuk doktorumuzda normalde söylerdi ama oda unuttu çünkü bebeği görmeye çalışıyorduk yüzünü göstermedi 😩
Ebru5555 E-K-D kilosu iyi canım maşallah boyuda iyidir insan o an ne soracağını unutuyor heyecanlanıyor ultrason da görünce😊
Deniz-naz Ebru5555 29 hafta 1.700 dedi bugün doktor fazla almış bebek dedi acaba fazlamı normal mi şaşırdım
E-K-D Deniz-naz bizim 24. Haftada 800 küsürdü doktor eşime ve bana doğum kilolarımızı sordu eşim 4 buçuk kilo doğmuş😎 doktor korktu inşallah öyle olmaz yoksa nasıl çıkartacağız dedi acaba bizde mi kilolu gidiyoruz öyle dedi anlamadım 🙄
Ebru5555 Deniz-naz sağlıklı olsunlarda inşallah canım kilosu az olunca az diyoruz cok olunca cok diyoruz walla şaşırdık 😊
Pemberuyam_ Ebru5555 merhaba bizde bugün detaylıya girdik 23+5 haftalığız. 643 gr kilomuz. Boy hangi terim tam bilmiyorum ama FL yazan 41mm, 29 cm oluyo sanırım